2777
2789

بیا برامون بگو شاید یکی حالش خوب شد تو حال خوب هم شریک باشیم 

من خودم وقتی ی سری آدما خود ب خود از زندگیم حذف شدن و آدمای تازه اومدن 

من معجزه زیاد دیدم تو زندگی حتی تو همین موردی که خودت گفتی هم معجزه دیدم و واقعا جز معجزه نمیتونم اسمشو چیز دیگه ای بزارم و الانم به شدت معجزه میخوام خدایا لطفا بازم معجزه ♥️

کاربری هفتم🤪هیچوقت وقت واعصابتونو با بحث کردن آدم مغز زنگ زده هدر ندید👍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل اینه که گاهی بعضی ادمای سمی حذف نشدنی ان. ادم چجوری پدرشو بزاره کنار وقتی وابستگی مالی و قانونی داره بهش. حالا یه نفر ریپلای میکنه خب برو سرکار. دارم کار میکنم ولی در حدی نیس پولم که بتونم مستقل شم

وارد زندگیم شد نجاتم داد ولی یسری مشکلات هست که شبو روز درگیرشم و گاهنا چشمام بدحور تر میشن دعا کنین ...

حتما برات دعا میکنم عزیزم .منم ۹ شهریور ی آزمون مهم دارم برام دعا کن .کی نجاتت داد؟

مشکل اینه که گاهی بعضی ادمای سمی حذف نشدنی ان. ادم چجوری پدرشو بزاره کنار وقتی وابستگی مالی و قانونی ...

من کامل تورو درک میکنم .منم ی همچین آدمی توی زندگیم هست بخاطر خدا سازش میکنم.گاهی هم بحثم میشه باهاش اما از دلش در میارم همش میگم خدا مارو میبینه جبران میکنه

مرسی قربونت بشم من چشم به روی چشم 😍 ی آدم که فکرشو اصلا نمیکردم

فدای تو.دوست داری برامون بگی چی شد ک این آدم سرراهت اومد؟احتمالا خودت ی کار غلط رو درست کردی یا ی خوبی کردی

من کامل تورو درک میکنم .منم ی همچین آدمی توی زندگیم هست بخاطر خدا سازش میکنم.گاهی هم بحثم میشه باهاش ...

مشکل اینه که وقتی طرف سمی باشه و باهاش دایم در ارتباط باشی چه خوشت بیاد ازش چه نیاد ناخوداگاه اخلاقشو برمیداری. شاید اینو الان متوجه نشی ده سال دیگه نتیجش رو ببینی. من فقط منتظرم کارم درست شه بتونم برم. الفرااااار 🐝

سال 98 به طور خیلی فاجعه امیزی پارتنرم منو ول کرد و من چون عزت نفس نداشتم التماس میکردم که برگرد حتی اگر خیانت کردی و اونم تحقیرم میکرد اینقدر حقارت بهم داد حالم از خودم بهم خورد شروع کردم درس خوندن و رها کردنش موقع درس اشک میریختم ولی کارشناسی ارشد قبول شدم معدل الف شدم مقالهisiدادم الانم دارم برای ازمون دکتری میخونم و این معجزه منه خدا خودشو تو این 2 سال حسابی بهم نشون داد خالق قشنگم عاشقتم❤