سلام شوهرم فردا میره مسافرت کاری بیست روزه خواهرم یکشنبه از شهرستان دیگه میخواد بیاد خونه مون دو شب تنها می مونم بنظرتون برم خونه مادر شوهرم یا تنها خونه بمونم با بچه ام بعدش آبجیم میاد وپیشم می مونه
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)
من بودم میرفتم با یه بچه تنها نمیموندم نمیدونم شاید وسواس فکری دارم که میگم هزار اتفاق می افته شاید چیزیم بشه بچه مریض بشه نیمه شب تنها از این فکرا دیگه