2777
2789
عنوان

شوهرم فردا می‌ره سفر کاری

220 بازدید | 23 پست

سلام شوهرم فردا می‌ره مسافرت کاری بیست روزه خواهرم یکشنبه از شهرستان دیگه میخواد بیاد خونه مون دو شب تنها می مونم بنظرتون برم خونه مادر شوهرم یا تنها خونه بمونم  با بچه ام بعدش آبجیم میاد وپیشم می مونه 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه مادرشوهرت راحتی؟

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
2805

من هیچوقت دلم نمیخواد کسی بیاد پیشم دستپا گیره حتی وقتی هفته اخر بارداریم بود همسرم رفت ماموریت

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نرو

خودمم خونه اونا راحت نیستم تا بچه ام به چیزی دس بزنه مادر شوهرم غر میزنه

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

اگه از تنهایی نمیترسی نرو 

من بودم میرفتم با یه بچه تنها نمیموندم نمیدونم شاید وسواس فکری دارم که میگم هزار اتفاق می افته شاید چیزیم بشه بچه مریض بشه نیمه شب تنها از این فکرا دیگه

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
من هیچوقت دلم نمیخواد کسی بیاد پیشم دستپا گیره حتی وقتی هفته اخر بارداریم بود همسرم رفت ماموریت

خوش به حالت چقد قوی هستی من میترسم بس که میگن شهر ها تا امن شدن 

اگه از تنهایی نمیترسی نرو  من بودم میرفتم با یه بچه تنها نمیمونم نمیدونم شاید وسواس فکری دا ...

منم میترسم ولی خیلی رو اعصابم مادرشوهرم وسواسی هم هست از بچه ها هم خوشش نمیاد رفتار خوبی نداره

اگه از تنهایی نمیترسی نرو  من بودم میرفتم با یه بچه تنها نمیمونم نمیدونم شاید وسواس فکری دا ...

خب به فرض چیزی هم پیش بیاد نهایت تماس میگیری با کسی که میتونه کمک کنه

اورژانس.پلیس ...

مگه وقتی همسرت هست چقدر اتفاق های خاص پیش میاد؟

خونه مادرشوهرت راحتی؟

اصلا راحت نیستم 

منم میترسم ولی خیلی رو اعصابم مادرشوهرم وسواسی هم هست از بچه ها هم خوشش نمیاد رفتار خوبی نداره

اوه پس با این حساب بمون خونه راحت تری

حقداری نری

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
خب به فرض چیزی هم پیش بیاد نهایت تماس میگیری با کسی که میتونه کمک کنه اورژانس.پلیس ... مگه وقتی هم ...

چیزی نشده شوهرم گفت اگه می ترسی می‌برمت خونه عنوان اینا بمون تا خواهرت اینا میان من گفتم نمیخواد

2809