2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید دوستان الان میزارم

۲ لیوان شیر و ۲ لیوان روغن و۳ لیوان  آرد رو خوب تو ماهیتابه تفت دادم این مقدار واسه تعداد بالا درست کردم شما کم خاستین درست کنین مواد رو نصف کنین یه ساعت زمان میبره حداقل تا خوب قهوه ای بشه وسطای تفت دادن کره هم اضافه کردم بعد تو یه قابلمه جدا شکر و آب و زعفران جوشید و به ماهیتابه کم کم اضافه کردم و اماده شد نوش جان 😍😋

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀
ببخشید دوستان الان میزارم ۲ لیوان شیر و ۲ لیوان روغن و۳ لیوان  آرد رو خوب تو ماهیتابه تفت دادم ...

دو لیوان روغن😳

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻
اره روغن زیاد میخاد ولی فوق العاده میشه 

آها نمیدونم عزیزم دستور من با شما فرق میکرد و برای یه لیوان آرد نصف لیوان روغن میخواست و احتیاج به آماده کردم شربت هم نداشت

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻
سلام لطفا راهنماییم کن  تو سال ۹۸،بچت سرفه الرژی زا داشته تایپیک زدی  لطفا بگو من چکار ک ...

سلام عزیزم خیییلی دکتر آلرژی بردم که این آخری خداروشکر جواب داد بهش قرص ایروکاست و شربت آسماویت داد عالی بود و خداروشکر خوب شد البته بچتو حتما دکتر ببر و با نظر پزشک اگر خوب بود واسش تهیه کن 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀