2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم، خیلیییییی

1420 بازدید | 97 پست
امشب تولد خواهرم بود، اون 16 سالشه براش گوشی خریدن و کلیم قربون صدقش رفتن، در حالی که من که 24 سالمه هنوز یه گوشیه قراضه دستمه مامان بابام اصلا تولد من یادشون نیست و هیچ وقت برام کادو نمیخرن واقعا ناراحتم و دارم از بعض میترکم ولی برا حفظ ظاهر حتی گریه هم نمیتونم بکنم
خودت را به خدا، و دیگران را به لیاقتشان بسپار....
غصه نخور عزیزم. حتما برای تولد شما هم برنامه ای دارن . از الان غصه ی اتفاقی رو که نیفتاده نخور. بذار نزدیکای تولدت یه یاداوری یواشکی کن
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
ای بابا این پدر مادرا چرا اینطوری میکنن منم امروز یه تایپیک این مدلی خوندم کلی ناراحت شدم اخه بچه با بچه چه فرقی میکنه که اینجوری دل میشکونن
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص
2804
خدا کنه من اینطوری نشم خیلی حواسمو جمع میکنم که بین دخترا فرق نذارم اصلا هم اولی و دومی با هم فرقی برام ندارن عاشق جفتشونم نمیدونم چطور میشه یکیرو بیشتر از اون یکی دوست داشت اخه برا مادر پدر نباید فرق داشته باشه
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص
2805
2801