2777
2789
عنوان

ضد آفتاب خارجی خیلی خوب بگین لطفا🌞☀️👧

| مشاهده متن کامل بحث + 26480 بازدید | 38 پست
عاره ...واسه همین تعجب کردم...خوبه که خیلی گوگولیه...    

حقیقتا چون خودم نداشتمش اطلاعی ندارم ولی تا الان چندتا نقدی که خوندم و همینطور تو قسمت کامنتا می‌دیدم که یه عده ناراضی ان و میگفتن پیل میشه یا باعث سوزش حالا راستش دیگه نمی‌دونم ولی خب پوست با پوست فرق می‌کنه ممکنه یه عده از یه محصول ناراضی باشند یه عده راضی 

مثلا ضدآفتاب آکوافلویید بایودرما که من نقد و ریویو مثبت دیده بودم ازش به شدت وایت کست داشت برا من پیل میشد و جذب خوب نداشت اصلا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان داشتم نظرات رو میخوندم  شیسیدو یکم عطریه و من به شخصه برای پوست چرب پیشنهاد نمیکنم  ...

به به ویوا جون حرفه ای باسواد خودم مرسی که بازم با نظرای کاملت کمکم کردی❤❤... ویوا جون بنظرت میشه یه ضدافتاب که ابرسان یا مرطوب کننده هم باشه بخرم بعد از ژل شستشو بزنم و دیگه ابرسان و مرطوب کننده نزنم ؟ کلا بجا ابرسان و مرطوب کننده ضد آفتاب بخرم

ضدافتاب بایودرما جطوره؟واقعا گیج شدم چی بگیرم همه هم حجماشون پایین و قیمتاشون بالا😬

به به ویوا جون حرفه ای باسواد خودم مرسی که بازم با نظرای کاملت کمکم کردی❤❤... ویوا جون بنظرت میشه یه ...

عزیزمی شما مهربون 🌸

راستش بستگی به پوستت هم داره گلم ولی بهتره بعد شوینده مرطوب‌کننده استفاده کنی 

راستش واقعا محصولات پوستی خوب اینطوریه و قیمتش زیاده بنظرم یه سری از چیزای پایه و مهم روتین رو بگیر بعد صبر کن تا تو آف با قیمت مناسب تر خرید کنی 

یا خریدای سفارشی شاید یکم طول بکشه برسه دستت ولی از نظر قیمت واقعا مناسب تر میشه بنظرم 

راستش گلم بایودرما برای پوست من اصلا خوب نبود و اینکه ضدآفتابی که ترکیبات مرطوب کنندگی هم داشته باشه باز بنظرم نمیتونه خیلی جای مرطوب‌کننده و آبرسان رو بگیره 

بنظرم ضدآفتاب رو حتما از یه برند خوب بگیر در کنارش یه مرطوب‌کننده قیمت مناسب و خوب داشته باش 

عزیزمی شما مهربون 🌸 راستش بستگی به پوستت هم داره گلم ولی بهتره بعد شوینده مرطوب‌کننده استفاده کنی& ...

مثلاً همین مرطوب‌کننده فرست اید بیوتی هم خوش قیمته هم برنده جایزه اولترا ریپیر شده و هر بیست ثانیه یه دونه ازش فروش می‌ره 

عزیزمی شما مهربون 🌸 راستش بستگی به پوستت هم داره گلم ولی بهتره بعد شوینده مرطوب‌کننده استفاده کنی& ...

خیلی خیلی ممنونم ازت ❤❤❤❤اره تو فکرم دو تا ضد افتاب درجه یک بگیرم با یه شوینده بیودرما ولی ابرسان و مرطوب کننده رو نیتروژنا بگیرم و کرم دور چشم فیلورگا، 

خرید سفارشی یعنی چطوری ویوا جون؟

مثلاً همین مرطوب‌کننده فرست اید بیوتی هم خوش قیمته هم برنده جایزه اولترا ریپیر شده و هر بیست ثانیه ی ...

راستی عزیزم من اینو دیدم حجمش چقدره واسه چند وقت میمونه انگار خیلی کوچیکه؟

راستی عزیزم من اینو دیدم حجمش چقدره واسه چند وقت میمونه انگار خیلی کوچیکه؟

اینی که من گرفتم ۲۸ گرمیه فکر کنم حدودا ۲۵۰ باشه ولی من ۳۵۰ گرفتم برای همین پیج شو معرفی نکردم بنظرم اگه خواستی بگیری همین مناسبه که اگه خوشت نیومد هزینه اضافی نداده باشی ولی خب ۵۶ گرمیشم اگه اشتباه نکنم هست 

این چون معمولا از پک باز میشه قیمتش مناسب تره 

من چون هر روز استفاده نمیکنم نمی‌دونم چقدر بمونه حقیقتش ولی باز خودتم حتما تحقیق کن عزیزم

یه وقت محصولی معرفی نکنم باب میل شما نباشه و شرمنده شم 

خیلی خیلی ممنونم ازت ❤❤❤❤اره تو فکرم دو تا ضد افتاب درجه یک بگیرم با یه شوینده بیودرما ولی ابرسان و ...

ببین مثلا سرم نیاسینامید اوردینری من ۴۵۰ گرفتم ولی تو خرید سفارشی هزینش حدود ۲۳۰ تومن و باربری هم ۷۰ تومن میشه حدود ۱۵۰ تومن اختلاف قیمت یا ویتامین سی مدیک ۸ حدودا ۱۵۰۰ عه ولی تو خرید سفارشی ۹۱۴ بود اگه اشتباه نکنم و باربریش هم فکر کنم همون ۷۰ تومن بود میشه حدود ۵۰۰ تومن اختلاف قیمت

ولی تنها نکته اش اینه که دیر به دستت میرسه یعنی محصول تو ایران موجود نیست و فکر میکنم معمولا یک الی دو ماه طول بکشه برسه دستت ولی چون معمولا تو آف خریداری میشه قیمتش خیلی مناسب میشه 

اینی که من گرفتم ۲۸ گرمیه فکر کنم حدودا ۲۵۰ باشه ولی من ۳۵۰ گرفتم برای همین پیج شو معرفی نکردم بنظرم ...

ممنون عشقم میگم ویوا جون گفتی که ابرسان دراماتیکالی کلینیک رو توصیه نمیکنی، من اون مدل شفافشو دیدم ۲۰۰ میلش یک و صد تومن بود خیلیییی به صرفه اس و قیمتشم خوبه بنظرم همینو بگیرم با مرطوب کننده فرست اید واسه روش ، پوستم مختلطه، نظرت چیه وقتی ه،ه چی انقدر گرونه که میخواستم نوتروژینا بگیرم بجاش همین دارماتیکالی شفاف رو بگیرم

ببین مثلا سرم نیاسینامید اوردینری من ۴۵۰ گرفتم ولی تو خرید سفارشی هزینش حدود ۲۳۰ تومن و باربری هم ۷۰ ...

آقا یعنی منظورت اینه که خودم برم تو سایتای خارجی لینک بدم به انلاین شاپ برام بخره آره؟