2777
2789

بچه ها ضدآفتاب مارک خیلی خوب خارجی که ازش راضی بودین بگین میخوام هم توی خونه و هم برای بیرون بزنم و ضد افتاب خوب هم زیر ۴۰۰ ۵۰۰ تومن نیست چی بگیرم که هم حجمش مناسب باشه و یه مدت برام بمونه هم کیفیتش خیلی خوب باشه که مدام بزنم

لطفا برندهای ایرانی نگید، ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیسیدو..کلینیک استیکی...و البته ایزیدین و لاروش پوزای  بهترینا توی دنیا

ممنون گلم اینا رو اگه بخوام واسه خونه و بیرون بزنم یعنی هر ۴ ساعت یبار تمدید کنم چقدر برام میمونن؟ چون قیمتشون ۶۰۰ ۷۰۰ تومنه😬ولی حجمشون ۳۰ میل ایناس فکر کنم. یه چیزی میخوام همینجوری درجه یک باشه ولی برام بمونه چون هزینش زیاده

ممنون گلم اینا رو اگه بخوام واسه خونه و بیرون بزنم یعنی هر ۴ ساعت یبار تمدید کنم چقدر برام میمونن؟ چ ...

من برای بیرون لاروش پوزای میزنم برای خونه بیودرما 

سیمپلم خوبه ها اگر مناسب تر میخوای

الان داشتم نظرات رو میخوندم 

شیسیدو یکم عطریه و من به شخصه برای پوست چرب پیشنهاد نمیکنم 

کلینیک اگه منظورتون مینرالش باشه باید هر دو ساعت تمدید شه و وایت کست داره 

ایزیدین چندتا نقدی که خوندم ناراضی بودن ازش و گویا پیل میشد 

لاروش فلوییدی که خودم دارم ضدآفتاب خوبیه ولی تو لیست دوم ترکیباتش اگه اشتباه نکنم الکل داره و اولش بوی الکل کاملا مشخصه ولی بعد اپلای کردن می‌ره 

یه مدل دیگه هم داره لاروش مخصوص پوست چرب اونم شنیدم که رو پوست یه عده پیل شده 

البته هر محصول پوستی برای همه یکسان نیست ممکنه برای یه عده خوب باشه برای یه عده نه 

ویشی هم یه ضدآفتاب داره ولی مثل فلوییدی لاروش الکل داره تو لیست دوم ترکیباتش اگه اشتباه نکنم ولی خب حداقل لاروش جذب خوبی داره وایت کست ندارد( رنگش شیری طوره ) پیل به هیچ عنوان نمیشه 

من خودم احتمالا یه ضدآفتاب کره ای که تعریف شو زیاد شنیدم بگیرم با همین ویشی 

دو مارک مختلف استفاده میکنی صورتت لک ننداخته؟ چند وقته استفاده مبکنم

نه عزیزم...من به شدت آدم تنوع طلبی هستم...مشکلی پیش نیومده برای من...دو تا رو هم نمیزنم ها ولی مثلا خونه باشم یه چی میزنم برم بیرون یه چیز دیگه سالیان طولانیه این کارو میکنم مشکلی ندارم...برای من لاروش پوزای همیشگیه ولی هر ماه یه مارک جدید امتحان میکنم کلا دوست دارم مارکای جدید