من ۲۷ سالمه میخوام برای پیشگیری از خط افتادن خط خنده بوتاکس کنم دکتره گفت سالی دو بار باید انجام بدی نظرتون چیه کسی انجام داده؟ باید چکار کنیم هر نکته ای میدونید بگید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من انجام دادم خیلی راضی بودم ولی دکتر من گفت بهتره سالی 1 بار انجام بدی تا قبل 35 تا عضله هت تنبل نشن...ولی برای دوستم افتادگی داشت انگار بعد اینکه اثرش رفت انگار ابروهاش بیشتر افتاد
مرسی گلم فقط پیشونی رو باید بزنیم؟دیگه کجاهارو لازمه بزنم؟ هزینش چقدر شد؟
خواهش میکنم
آره فقط پیشونی رو میزنن . میتونی با بوتاکس یکمم ابروهاتو ببری بالا
هزینش بستگی به برندش داره مثلا من همیشه برند دیسپورت میزنم خارجیه و خیلی خوبه
مسپورت هم ایرانیه و قیمتش کم تره
من خدا را در قمقمه آب یافتهام در عطر یک گل در خلوص برخی کتابها و حتی نزد بیدینان اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافتهام.
خواستی بزنی همین ایرانی رو بزن کمتر عضلاتو فلج میکنه وباعث نمیشه عضلات دراثر فلج شدن کوتاه بشن موندگاریش کمتره ولی این عوارضو نداره ۶ ماه یکبارم میتونی انجام بدی...
اگه مشکوک به ام اس باشی باید قبلش ام ار ای بدی. اینم دکترا نمی گن که بترسی. یعنی کسی که ام اس داره نباید انجام بده و این یعنی اثر مواد بوتاکس روی مغز و اعصاب . رضا روگیری خیلی بوتاکس میکرد . وسط این کار سکته مغزی کرد و خودش گفت خیلی این کار رو انجام میدادم
اگه مشکوک به ام اس باشی باید قبلش ام ار ای بدی. اینم دکترا نمی گن که بترسی. یعنی کسی که ام اس داره ن ...
مرسی عزیزم👌🌺🌺🌺
من خدا را در قمقمه آب یافتهام در عطر یک گل در خلوص برخی کتابها و حتی نزد بیدینان اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافتهام.