2777
2789

سوال منم هس

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آرمی طرفدار دو آتیشست هیتر کسیه که مخالفه و بدش میاد از اون شخص یا گروه😑😂

من نفهمیدم؟ 

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟
بیشتر ببینید

یه گروه کره ای ۷ نفره هست به اسم BTS، به طرفداران این گروه یا به اصلاح fan هاشون Army می گن. آرمی یعنی ارتش. به کسایی هم که مخالف اون گروه هستن hater می گن چون hate می دن یا اعلام تنفر می کنن از اون گروه. منم آرمی هستم. ولی حقیقتا از آرمی های ایرانی خوشم نمیاد، چون بیشترشون دختر نوجوان سن ۱۰ تا ۱۸ سال و به شدت جو گیر و متعصب هستن. 

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
یه گروه کره ای ۷ نفره هست به اسم BTS، به طرفدارانش آرمی می گن. به کسایی هم که مخالف اون گروه هستن ha ...

اها مرسی گلم چه گروه جالبی که اینقدر طرفدار داره برام جالب شد سرچ کنم ببینمشون

اهااامرسی گلم😅 خب اینکه تاپیک زده ارمی ارمی بیاین یعنی طرفدار طرفدار بیاین؟🤨

آره دقیقاا😂

طرفدارای گروه بی تی اس هستن

آرمی در واقع ینی لشکر

اینا هم چون خیلی طرفدار دارن کسایی که دوسشون دارن میگن آرمی بی تی اس

اها مرسی گلم چه گروه جالبی که اینقدر طرفدار داره برام جالب شد سرچ کنم ببینمشون

آره جالبه، ولی زیاد تحت تاثیر جو و ... قرار نگیر، بعضی آهنگ هاشون واقعا عالیه ولی یه سری آهنگ های دیگه ریورس منفی داره گوش نده.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید.