2777
2789
عنوان

مامای موفق تو اطراف تون دیدین؟

640 بازدید | 16 پست

بنظرتون میشه با این رشته به درآمد خوب رسید؟

جای پیشرفت داره کلا یا ن؟

نظر شما چیه؟🌺

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
ی نفر هست داخل بیمارستان کار میکنه

چ سالی استخدام شدن؟

از درآمدشون اطلاعی دارین؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ سالی استخدام شدن؟ از درآمدشون اطلاعی دارین؟

استخدام ک کارورزی رو اونجا بود اونجا موندگار شد 

همین یکی دوساله اخیر 

درآمد راست و دروغ گفت ده تومن

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
2805
استخدام ک کارورزی رو اونجا بود اونجا موندگار شد  همین یکی دوساله اخیر  درآمد راست و دروغ ...

ممنون ک گفتین 🙂🤍🌷

من مامای خیلی پولدار میشناسم. 3 تا خونه (البته کوچیک) با درآمد خودش خرید. ولی درآمدش بیشتر از راه دوخت و دوز و سقط جنین و اینا بود. 

در کل ماما پولدارهایی که میشناسم، این کاره هستند.

ماماهایی که همون مسیر قانونی رو برن، درآمد مصوب رو دارن

اره دیدم خیلیم موفقه 

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
من مامای خیلی پولدار میشناسم. 3 تا خونه (البته کوچیک) با درآمد خودش خرید. ولی درآمدش بیشتر از راه دو ...

آره دیگ به اینک چ کاری هم انجام بدی بستگی داره!

اره دیدم خیلیم موفقه 

چ خوب مطب دارن یا استخدام بیمارستانن؟

چ خوب مطب دارن یا استخدام بیمارستانن؟

مطب داره  کارشم خیلی خوبه تا لیسانسم گرفته 

خیلیم مستقل قشنگ مثل یک دکتر روش حساب میکنن

اگه علاقه به کاری باشه تهش میشه این دیگه اگه علاقه و استعداد نباشه که هیچ 

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
مطب داره  کارشم خیلی خوبه تا لیسانسم گرفته  خیلیم مستقل قشنگ مثل یک دکتر روش حساب میکنن ...

آخه همش میگن مردم پیش ماما نمیرن میرن پزشک زنان🙁 

ولی ماماهای این چنینی ک درآمد عالی دارن هم هستن 

نمیدونم شاید به طریقه ارتباط گرفتن با مراجع کننده ها 

و اینا هم بستگی داشته باش ✌🏻

موفق باشی

همچنین عزیزم✌🏻✨

2810