2777
2789
عنوان

بازم امشب مادرشوهرم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 3581 بازدید | 151 پست

کلابعصی خانواده هاعروس رو یک موجودمیدونن که قراره پیرشدن نگهشون داره کاراشون روبکنه    عریبه نیست لذاولی ادمم نیست که احترام بداریم به عینا دیدم لذاکاری کنی تشکرنمیکنن همون کارودختربکنه  دستت دردنکنه میگن

تازه متوقعن که تونگهشون داری موقع ازکارافتادن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا موجوداتی که نفاق میندازن بین عروس وپسرشون اخه چتونه به جای خدارو شکر گفتن همش فتنه درست می کنی ...

حالا جالبه منو خودش برا پسرش انتخاب کرده بار اولم تو اتاق منو دید گریه کرد گفت من وصیتمو ب تو میکنم منم گفتم اخی بمیرم برات اما الان ی ساله هناق بهم میده اون یکی عروساش کلا ولش کردن

🌸

آخه من اهل مربا اینا نیستم اونا آبلیمو آبغورشونو هم از بیرون آبشو  میگیرن 😑. مگه هنر داشتن به ...

هروقت شوهرت تعریف کرداز دسپختت پیش اونا 

توهم بگو ب پای دستپخت مادرجون ک نمیرسه شاید حساسیتش کمترشد

شوهرتم خوشحال میشع که ننشو دوس داری

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
2803
آره اینا هم میوه به شوهرم میگن بردار و فلان به من ولی نمیگن ..مثلا من عروس اول و تازه عروسم باید هوا ...

تو خونه خودتون به شوهرت بازبون خوش  گله کن و اینکه اونجا هیچی نخور شوهرت پرسید بگو  کسی بهم تعارف نمیکنه ک ..... جوری بگو ک بشنون و بعد بگو آدم به غریبه تعارف میکنه نه بچه خودش و بعد هرچی گفتن سکوت کن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
عزیزمن بعضی از اقوام‌عروس رو جزء خودشون نمیدونن من ۳۱ سال هست عروسشونم ،از همه شون سوادم بیشتره شغلم ...

منم ی دونه عروسم با منم همین رفتارو دارن بعد همه جا میشینن میگن فلانی از ما خوشش نمیاد

ببین گلم خیلی حساسی مادر همسر منم مثل شماس زیاد چیز میز میفرسته همشم میگه یا براشوهرم یا برا پسرم منم کلا جاانداختم اصلا تشکر نمیکنم یا زنگ بزنم بهش تورومم مثلا میپرسه مربا خوردین چطور بود منم لبخند میزنم میگم عالی شما برا نوتون فرستادین ولی خوشمزه بود همشو من خوردم اونم هیچی نمیگه میگه نوش جون 

ن شوهرمو ناراحت میکنم ن خودمو 

2804
آخه من نمیتونم نرم فقط بخاطر شوهرم هفته ای یکبار میرم اونم عزا میگیرم...یبار سری دوم شوهرم چایی خواس ...

بنظرم خونشون میری چیزی نخور 

تو خودت و برا اونا بگیر تا آدم شن 

منم یکیشو دارم پسته میریزه تو پیاله برا پسرش دریغ از ی تعارف خشک و خالی 

مادرشوهرمم منو ادم حساب نمیکنه منم دگ نمیرم خونش مثلا وقتی اونجام به شوهرم میگه چای میخوری اگه بگه ن ...

مطمئنی من نیستی؟...چقد منی تو

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
روش خوبیه چند نفرم گفتن 😃😃👌🏻👌🏻

نکنی این کار رو حالا ک شوهرت تعریفت میده متوجه رفتار بد اوناست . خودت بده نکن  . لذت ببر از زندگیت میدونم ک ناراحت میشی ولی نذار حال خوشتون خراب کنن

یک سئوال طرف میدونه ناراحت میشی و میخواد حرصت بده؟ اگه اینطوریه بهش توجه نکن انگار نه انگار خودت ب ...

نمیدونم می‌دونه یا نه آخه از اول اینجوری کرده 😑 سری قبل که مربا نخوردم شوهرم افتاده بود به خواهش که بیا یه دونه بخور و مامان برا هردومون داده و فلان 😐😒ولی من بلانسبت خر نیستم که نفهمم منظور مادرشو 

2805
مطمئنی من نیستی؟...چقد منی تو

خیلی اعصابم خراب کرده رفتیم گردش شوهرم پشت فرمون بود یهو دیدیم داره ی چیزی میکنه تو دهن شوهرم بعد گفت اره به تو نقل ندادن؟ب من دادن کرد تو حلق شوهرم انگار من ادم نیستم البته بخوره سرش اما شوهرمم دید چی به چیع

🌸

خودش از چشم شوهرت میندازه تو ناراحتم شدی بدگویی مادرش نکن گلم . مادرشوهر منم شیرینی ب تعداد شوهرم و ...

نه من اصلا تا الان بدی مادرشو بهش نگفتم ولی ناراحت که میشم دست خودم نیست از روی قیافم متوجه میشه و اونم به روی خودش نمیاره که چی شده فقط با حرف زدن و خندوندن میخواد از اون حال و هوا دربیارتم 

2801