2777
2789
عنوان

نمی خوام ناراحتتون کنم ولی به دعاتون احتیاج دارم..

| مشاهده متن کامل بحث + 5778 بازدید | 105 پست
ببخش مهسا جون
همونطور که گفتم قصد ناراحت کردنتون رو ندارم ... اینقدر این اتفاق دلخراشه که نمیخوام ذهن دیگران رو هم درش درگیر کنم...
حال بابای دختر کوچولومون هنوز به وضع تعادل نرسیده ... هر روز مشکل جدیدی براشون پیش میاد
دخ
دوست عزیزم هر ماه حداقل یکبار با کد #1114*789* شارژ کن و در قرعه کشی شارژ رایگان شرکت کن! قرعه کشی ها به صورت ماهانه انجام میشود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله شفا پیدا کنه.مثل پسرخاله من...هر روز یه مشکل جدید براش پیش میومد.آخرشم بخاطر ایکه کلیه هاش از کار افتاد دیالیز کردن که شوک داد بهش و فوت شد.میدونم چقدر سخته این اتظار لعنتی چقدر سخته.انشالله تیجه انتظار کشیدن و دعاهاتونو از خدا بگیرین
ر
CafeMom Tickers
زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :
دوست داشتن فرشته کوچولـــــــــــوم و همسر مهربونــــــــــــم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حراجی من http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=850601&PageNumber=1
ممنونم مهسا جون
واسه پسرخاله عزیزت هم متاسفم

دوست عزیزم هر ماه حداقل یکبار با کد #1114*789* شارژ کن و در قرعه کشی شارژ رایگان شرکت کن! قرعه کشی ها به صورت ماهانه انجام میشود.
هنوزم به دعاهاتون نیاز داریم..
دریغ نکنین..
دخترکوچولوی شیرخوارمون چند هفته س شیر نخورده... با سرم تغذیه میشه ، هنوز تو حال کماست... هنوز دلش آغوش گرم مادرش رو میخواد ...و دریغ...
چهقدر وقت می تونی بذاری؟ در حد. یک صلوات
چی بلدین ؟ آیت الکرسی؟
نمیدونم فقط واسش دعا کنین
واسه باباییش هم دعاکنین
خدایا این کابوس این انتظار کی تموم میشه؟
عزیزم انشالله هرچه زودتر خبر سلامتیشونو برامون بنویسی.میدونم الان چه حالی دارید
CafeMom Tickers
مینا جون چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/بیا خبر بده

من درگیر مراسم چهلم پسرخاله ام بودم این چند روز نتونسم خبری بگیرم
CafeMom Tickers
سلام
متاسفانه هنوز دختر کوچولومون بهتر نشده و وضعیتش تغییری نداشته...
درصد هوشیاریش پایینه

طفلی الان نزدیک به یک ماهه که تو این حالته...

متاسفم که ناراحتتون می کنم

ولی دختر نازمون هنوز به دعاهای قلب پاک شما مادرای عزیز و مادرای آینده نیاز داره
برای باباییش هم دعا کنید .. خیلی نگران نازدونشه ... طوری که اصلا از وضع و جراحات خودش شکایتی نداره...
فقط خدا رو شکر میکنه و از خدا شفای دخترش رو می خواد
بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم

این یه ختم بسیار مجربه. روز اول صد تا و هرروز صد تا اضافه میشه تا روز 40 که چهار هزار ذکر میشه
انشالله خبرهای خوب در راهه
خداجون دوستت دارم