2777
2789
عنوان

نمی خوام ناراحتتون کنم ولی به دعاتون احتیاج دارم..

| مشاهده متن کامل بحث + 5778 بازدید | 105 پست
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا به تو پناه می برم
دعامون رو بی جواب نگذار
دوست عزیزم هر ماه حداقل یکبار با کد #1114*789* شارژ کن و در قرعه کشی شارژ رایگان شرکت کن! قرعه کشی ها به صورت ماهانه انجام میشود.
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَحیم. " اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ
دوست عزیزم هر ماه حداقل یکبار با کد #1114*789* شارژ کن و در قرعه کشی شارژ رایگان شرکت کن! قرعه کشی ها به صورت ماهانه انجام میشود.
مادرای عزیز دوستان گلم هنوزم نیاز به دعاهاتون دارم
خواهش می کنم دریغ نکنین
دختر کوچولومون سه روزه تو کماست
پدرش شدیدا مجروح شده و دکترش گفته فقط براش دعا کنین...
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
منم صلوات فرستادم عزیزم ایشالله که شفا پیداکنن به حق حضرت فاطمه
فَاللَّهُ خَیْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ خداوند بهترین حافظ و نگهبان است و او از همه مهربانها مهربانتر است .خدایا شکرت ممنونم ازمعجزه ات فرشته کوچولوی توراهم بهترین هدیه خداست.خدایا دوستت دارم. فقط 30 هفته و 2 روز به تولد نفس مامان باقی مونده !
یا من اسمه دوا وذکره شفا.انشالله شفای عاجل.
هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات