2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پیاز رنده کن  سرخ کن و ادویه بزن و دل رو هم تمیز کن بریز یکم سرخ شد آب‌جوش بریز بپزه و به روغن بیفته 

سیب زمینی سرخ کن و فلفل دلمه هم نگینی کن سرخ کن بعد با دلا مخلوط کن و نوش جان 

پیاز و سیر رو تفت بده و جگر ها رو هم بریز و ادویه بزن یه کوچولو آب بریز و در تابه رو ببند و بعد یه ربع بردار تا آبش کشیده شه و خوب سرخ شه آخرش بهش نمک آبلیمو و یه کوچولو رب بزن اگه دوست داشتی 

هر دو رو مزه دار کن و به سیخ بزن رو آتیش درست کن 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

پیاز خرد کن بریز تو تابه یکم رنگش تغیر کرد جیگر و دل خرد شده رواضافه کن (حالت دراز خرد کن )یکم احساس کردی داره سرخ میشه(فلفل سیاه و نمک و گل پر آسیاب شده بزن،..و بازم بزار جیگر یکم سرخ تر بشه 😁😁😁

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بیزارم از دل و جگر مرغ..نخورینش ضرر داره برا بدن..پر از سم و هورمونه

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...

جگر مرغ و مث گوشت خورشتی تیکه کن ... سیب زمینی رو نگینی خورد کن و پیاز و قشنگ سرخ کن با زردچوبه بعد ک طلایی شد جگر و قاطیش کن و بزار حسابی سرخ بشه و خامی نداشته باشه... وقتی کامل شد نمک و فلفل و بریش و سیب زمینیای سرخ شده رو بریز قاطیش ی تفت ریز بده موادش باهم مزه بگیره و بلید روغنش ی مقداری زیاد باشه و خشک نباشه خیلی... بعدم میتونی آخر سر ی ذره رب انار و رب گوجه قاطیش کنی ک محشر میشه...من گاهی بدون رب درست میکنم گاهی با رب گاهی رب انارم میزنم 😋😋😋😋