2777
2789
عنوان

بهترین و خوشمزه ترین دلمه برگ مو

400 بازدید | 12 پست

سلام کدبانوهای عزیز.

من آخر هفته مهمون دارم، یکی از غذاهایی که میخوام درست کنم دلمه برگ مو هستش، ولی این مدل سنتی که با سرکه و شکر درست میشه رو دوست ندارم، کسی هست که رسپیه دیگه ای بلد باشه و خوشمزه هم باشه، بهم کمک کنه.

ممنونم🙏

با رب انار هم میشه

ما با ابلیمو و شکر درس میکنیم

اما هم ترش تنها میشه 

هم شیرین

هم ملس

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

منم لایک کنید بیام بخونم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من به جای سرکه و شکر رب انار میزنم هم خوشرنگتر میشه و هم خوش طعمتر و لپه هم با مواد ترکیب نمیکنم فقط ...

خب گلم بگو چطوری؟ یعنی رب انار و با آب رقیق میکنی موقعی که دم کشید نیم ساعت آخر میریزی رو دلمه ها؟

یعنی چطوری؟ گلم اگه خوشمزه هست یه کوچولو بهم توضیح میدی چیکار میکنین؟

ما ک شکر و ابلیمو قاطی میکنیم ملس ک شد میریزیم اینطوری واسه برگ مو

اما من دلمه گوجه و فلفل دلمه و سیب زمینی میپزم خیلی عالیه واسه هرکی بردم تعریف کرده اونو بهش اب رب میزنم با ابلیمو یکمم سبزی خشکه کفشم سیب زمینی گرد گرد میچینم 

واسه رب انار هم تو سس دلمه فک کنم رب انارو با اب حل میکنن یکم رقیق ک شد میریزن

بازم از بقیه بپرس یا تو نت جست و جو کن

اما من خوددم طعم ملسش بهتره خیلی شیرین و خیلی ترش حال نمیدا

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
خب گلم بگو چطوری؟ یعنی رب انار و با آب رقیق میکنی موقعی که دم کشید نیم ساعت آخر میریزی رو دلمه ها؟

من خودم رب انار هم یکم با مواد داخل دلمه ترکیب میکنم هم مثل شما اخرای پخت با آب رقیق میکنم میریزم روی داکه ها یکم بمونه شهد مانند میشه .لی شما داخل مواد نریز ممکنه مهموناتون دوست نداشته باشند

ما با ماست ترش درست میکنیم خودم اینطوری بیشتر دوست دارم مادرشوهرم با سرکه و شکر دریت میکنه دوست ندارم 

مواد داخل دلمه درست میکنی داخلش ماست ترش میریزی 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
من خودم رب انار هم یکم با مواد داخل دلمه ترکیب میکنم هم مثل شما اخرای پخت با آب رقیق میکنم میریزم رو ...

خودم خیلی رب انار دوست دارم، حتی تو قورمه سبزی هم یه قاشق میریزم هم ترشی مطبوعی به خورشت میده هم رنگشو سیاه میکنه.