2777
2789
عنوان

فقط میگه دخترم دخترم دخترم....

| مشاهده متن کامل بحث + 7268 بازدید | 119 پست
من ۸ هفته هستم شوهرم میگه پسرم چطوره. خودش سونو گرافی کرده🤭🤣 من چون خودم شاغلم دلم میخواد دنیا بی ...

😂😂😂 به سلامتی. مبارک باشه..

اینم هی پسر پسر میکرد.

بعد ک گفتم دختره میگه  من همیشه دختر میخواستم....😉😂😂

ببین من تو بارداری فک میکردم بچم دنیا بیاد دیگ دوران لوس کردنم و عشق و عاشقی و محبتای دونفرمون تمومه ...

خدا رو شکر این حسو داری.. 

اره همه بهم میگن بچه بیاد دیگه دوران عاشقی تمومه.. 

خواهر شوهرم چند وقت پیش همینو گفت بهم. وقتی شوهرم داشت لقمه میداد دستم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئن باش تو همیشه نفر اول زندگیشی و کوچولو رو دوست داره چون انگار شما رو از بچگیت داره میبینه. طبعا ...

عزیزم.. 

ایشالله هر دوتون سلامت باشین به راحتی زایمان کنی...

هر دو تونو داشته باشه کنار هم

عزیزم..  ایشالله هر دوتون سلامت باشین به راحتی زایمان کنی... هر دو تونو داشته باشه کنار هم

قربونت برم الان میره کلاس دوم! امیدوارم شما هم به سلامتی زایمان کنی و از بزرگ کردنش لذت ببری.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
خدا رو شکر این حسو داری..  اره همه بهم میگن بچه بیاد دیگه دوران عاشقی تمومه..  خواهر شوه ...

اصلا اینطوری نیست اشتباه من و نکن زندگیتو بخاطر این فکرا و اتفاقهایی ک هنو نیفتاده و روزهایی ک هنوز نیومده بهم نریز...

زندگی دونفرتون فقط میشه سه نفره خودت انقدر عاشق دخترت میشی ک هرکس دخترتو دوسداشته باشه فک میکنی خودتو دوسدارن من بچه دوستنداشتم اصلا ولی الان همش شوهرم میگم خنده های دخترم نگاه دخترم من و ده سال جوونتر میکنه...نمیتونم توصیف کنم برات خودت تجربه میکنی ولی شکل زندگی بعد بچه دار شدن خیلی شرینتر و جذابتر و دلنشینتر میشه..

بحرف دیگران گوش نده ک ته دلتو خالی میکنن هرکسی هرچیزی باب میل خودشه بهت میگه فقط بچت دنیا اومد تا یمدت باید صبر کنی تا بخودت بیای..

انشالله همیشه حال دلت خوب باشه 

نه ببين مردي كه مرد واقعي باشه حفاظت از زن و بچه اش توي ذات و فطرتشه پس اين وسواس ها دست خودشون اين هم كه ميگي ازت كناره گرفته كمتر گله ميكنه حتي، همه اش بخاطر همينه كه آسيبي به شما و بچه نرسه اين يعني حتي از خودش هم داره ميگذره اما زن ها اين چيزارو بد برداشت ميكنن 

اين خيلي خوبه كه يه خانواده ي سه نفره ي شاد و سالم دارين 

يه چيز هم از من داشته باش وقتي بغلش هستي بدون سه تا آدم توي آغوش هم هستين و ديگه تكرار نميشه 

نميدونم تكوناشو حس كردي يا نه اما اين تويي كه ميتوني اين لذت ها رو ببري و باهاش عشق كني اگرم خيلي ناراحت ميشي گاهي يه ذره قهر كن اشكالي نداره ...

جواهر راه مادرت رو ادامه ندی هاااا.....عشق کن وقتی عشق الله ب دخترت محبت میکنه....ی جمله ی روانشناسی هست ک میگه هر وقت مادر به بچه ها بیشتر از همسرش محبت کنه همسره ناراحت میشه و حسودی میکنه...ولی وقتی پدر به بچه ها بیشتر از مادر محبت میکنه.مادره ن تنها حسودی نمیکنه بلکه خوشحال هم میشه....ذوق کن بابا...عشق و علاقه بعد از بچه واقعیتر و زیباتر میشه....

خدایا شکرت💐🙏
خدا رو شکر این حسو داری..  اره همه بهم میگن بچه بیاد دیگه دوران عاشقی تمومه..  خواهر شوه ...

اصلا دوران عاشقی به پایان نمیرسه ولی فرمش ممکنه یه کم تغییر کنه... دوست داشتن همونه چه بسا بیشتر چون هم عشقشی هم مادر فرزندش

آدم های خوب، بد نشدن ...فقط از خوب بودن کناره گرفتند
2810