2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم خدایا چکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 65 پست
نوشین نمیدونی چقدر سخته من بچم5ماه یک وزن پااین ثابت داشت.. راستی شیر میخوره؟ من از شیر که گرفتم خیلی بهتر شد
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکر بانو دخترمن 8 ماهشه یه ماه اول اصلا از غذا خوردن بیزار بود اصلا و ابدا تازه فهمیدم شکر اصلا دوست نداره و نباید غذاش رو شیرین کنم ...تو فرنی و حریره بادوم و شیر برنج دیگه شکر حذف شده !
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
مامان هیوا خودت اعتماد به نفس داشته باش به کسی چه ارتباطی داره که بچه شما چجوری داره قد و وزن میگیره مخصوصا توی این یه مورد که به غیر از مادر هیچ کس دیگه ای دلسوز نیست نسبت به بچه اینها همه اش در اینده باعث پرخاشکری و عصبانیت بچه میشه ... ای کاش بچه هاتون رو یه طب سنتی ببرین بچه ها خیلی خوبه ... دختر خودم الان هر وقت قطره اهن میخوره استفراغ میکنه باید ببرمش دکتر
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
!ماهایی که به زور میدیم وفاتحه هرچی روانشناسیه میخونیم واسه خاطر اینه مادریم دلمون میسوزه ازبعد هوا حرف نمیزنیم نمیتونیم چشم کبود ولاجون بچمون ببینیم میخاد ولی نمیتونه باید بهش. بدیم چرا وقتی بهش میدیم وزن میگیره ولی بیخیالش که بشیم کم میکنه ومریض میشه باید مادرباشی تا بفهمی نه دکتر وروانشناس خاله خانباجی
مامان سید علی من خودم یه نی نی دارم 8 ماهشه
دختر من تو یکسالگی بزور با بدبختی رسوندمش به 8
تسلیم نخواهم شد! زندگی می کنم...برای رویاهایی که منتظرندبه دست من واقعی شوند...من فرصتی برای بودن دارم پس ساکت نمی نشینم...می گذارم همه بدانندکه من با همه توانایی ها وکاستی هاشاهکارزندگی خودهستم.کافی ست لحظات گذشته رارهاکنم وبرای ثانیه های آینده زندگی کنم...چون رویاهایم آنجاست ومن فقط یکبارفرصت زندگی کردن رادارم.
منم هرجور شده با بازی محبت دعوا بهش غذا میدم تازنده بمونه!!! از دوماهگی شیر تحریم کرد خودکار میبردم میگفت نه حساسی میخوره بسشه و...... تا 6ماهگی نیم کیلو اضافه کرد بعد هی ور ور که داره سو تغذیه میگیره! بعد که غذا هم نخورد هی گفتن حساسی!بدمزست!تنوع بده!بیخیال شو!خودش میخوره و..... منم ساده تا 12ماهگی دیگه بیخیال همه شدم و راه خودم وشروع کردم غذا دادمش هر جور شده!!!هر جور
هیچکس مثل من درکت نمیکنه
تسلیم نخواهم شد! زندگی می کنم...برای رویاهایی که منتظرندبه دست من واقعی شوند...من فرصتی برای بودن دارم پس ساکت نمی نشینم...می گذارم همه بدانندکه من با همه توانایی ها وکاستی هاشاهکارزندگی خودهستم.کافی ست لحظات گذشته رارهاکنم وبرای ثانیه های آینده زندگی کنم...چون رویاهایم آنجاست ومن فقط یکبارفرصت زندگی کردن رادارم.
ایشالله که بچه هاتون به غذا خوردن بی افتند
عزیزم نکن اینکار رو. اعصاب خودتو و شوهرتو و بچه ات خورد میشه . تازه 18 ماهشه و تا 2 سالگی غذای اصلیش شیره . اگه اینکار رو بکنی وقتی از ششیر بگیریش دیگه هیچی نمی خوره. اگه چند روز هم نخورد چیزی نمی شه روح و روانش مهمتره. برای خودتون غذا درست .کن بشین جلوش بخور . یکی دو قاشق هم بخوره کافیه. سوپش و با ماهیچه درست کن داخلش کره ره یا روغن حیوانی بریز تا همون دو سه قاشقی هم که میخوره مقوی باشه. شربت زینک نیم ساعت قبل از غذا هم اشتها رو زیاد می کنه. فقط به دکترش بگو. یا براش کتاب بخون در حال بازی غذا بزار توی دهنش.
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید
2810