2777
2789

سلام 

من سالهاست که با شما همراه هستم. باهاتون خندیدم و باهاتون گریه کردم. حرص خوردم و گاهی عصبانی شدم.

ماها قدرت شگفت انگیزی داریم وقتی هدفی پیدا کنیم تا بهش دست پیدا نکنیم رهاش نمی‌کنیم.

بیاید حالا از این قدرت جمعیمون برای رسیدن یه مادر و فرزند به هم استفاده کنیم.

هر قدرتی که دارید اگر پیج اینستاگرام دارید. اگر زبان انگلیسی و یا دانمارکی بلدید. اگر روابط قوی دارید. اگر بلاگرا و شاخای فضای مجازی رو میشناسید. اگر هیچکدوم رو نمی‌شناسید اما گوشی و اینترنت دارید بیاید هدفمند کمک کنیم.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

زمانی که با همسرم ازدواج کردم او ساکن کشور دانمارک بود و مجبور بودم آن زمان به این کشور مهاجرت کنم تا همسرم بتواند به امور شخصی اش در آنجا رسیدگی کند. این علت مهاجرت من بود چرا که همسرم ساکن آنجا بود و نمی‌توانستم به ایران برگردم.

در آنجا صاحب یک فرزند شدیم، در زمان ۱۰ ماهگی فرزندم احساس کردم که  او از نظر رفتاری دارای مشکلاتی است و نمی‌تواند به درستی راه برود و صحبت کند، این در مقایسه با سایر همسالان او کاملاً ملموس بود. این موضوع را در گفت وگو با پزشکان دانمارکی بررسی کردم اما پاسخ  دادند که باید تا سنین ۳ یا ۴ سال صبر کرد تا بتوان وضعیت او را بررسی کرد.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرزندم را به ایران آوردم و گفتند که فرزند من دارای مشکل اوتیسم است  و نامه ای دادند و پزشک تأیید کرد اما از آنجایی که زمان کوتاهی در ایران بودیم  نمی توانستیم پروسه درمان را آغاز و به سرانجام برسانیم. در آن مقطع پزشکان کشور نامه ای را به زبان انگلیسی برای من نوشتند که فرزندم  از نظر بیماری اوتیسم مورد بررسی قرار گیرد. نامه را به پزشکان دانمارکی و شهرداری دادم اما علی رغم گذشت ماه‌ها هیچ پاسخی از آنها دریافت نکردم، در آنجا تمام کارها زیر نظر شهرداری است از کار و بیمه تا اشتغال، سلامتی و ...

داریوش از آن نظر که نمی‌توانست مهد کودک برود و غذای کافی نمی توانست بخورد بهانه گیری‌های دولت  آغاز شد و در نهایت فرزندم را از من گرفتند، گفتند که شما صلاحیت نگهداری از فرزند را ندارید، آن هم به خاطر اینکه  قد و وزن بچه، مشکل دارد و این به خاطر شماست که به او توجه نمی‌کنید،  ما می‌گفتیم که فرزند ما به بیماری اوتیسم مبتلا است و همه می دانند، حتی نامه های پزشکان ایرانی را نیز نشان دادم و گفتم حتی شما یک پاسخ کوتاه به این برنامه های ما نداده‌اید!

امروز۲.۵ سال است فرزندم را از من گرفته اند و در این مدت ماهیانه یک ساعت اجازه دیدار خواهیم داشت. در یکسال نخست روال به این صورت بود و تلاش می کردم تا از طریق قانون بچه را پس بگیرم اما کاملا دیدم که من تنها نیستم. خیلی از ایرانی‌ها را می شناسم در چنین وضعیتی زندگی می‌کنند، خانم ایرانی که دو فرزند او را به این شیوه گرفته اند و اصلا نمی داند فرزندهایش کجا هستند.

امروز ما خانواده های بسیاری را داریم که مشکلات این چنینی دارند، حالا از تبعه کشورهای افغانستان و هر ملیت دیگری هستند که تعداد آنها به ۷ هزار خانواده می رسد، هر کدام از آنها از ۱ تا ۴ کودک آنها را دولت دانمارک برده است، اینجا فهمیدم که جنایتی به نام حمایت از کودک در حال صورت گرفتن است.

من مجبور شدیم بچه خودم را از آن خانواده ای که فرزندم را به عنوان فرزند خوانده قبول کرده اند به سرقت ببرم، بچه ام روزبه روز در حال ضعیف شدن است چرا که بیماری او را تشخیص نمی دهند. با او به مانند یک بچه نرمال برخورد می‌کنند و با این حال فرزندم در حال ضعیف شدن است. امروز فرزند من را در سن ۵.۵ نیم سال سن پوشک می‌پوشد و به او همچنان شیر می‌دهند و نمی‌تواند از غذای جامد استفاده کند.

ما حتی موضوع را از طریق سازمان حقوق بشر آن هم از طریق نامه نگاری وکیلمان پیگیری کردیم  که در یک خط نوشتند که هر چه دولت دانمارک بگوید را اجرا کنید و تا یکسال نیز حق تجدیدنظر ندارید.

بچه من را به یک خانواده دانمارکی اسلام ستیز و  طرفدار تفکرات شارلی ابدو سپردند که در  شبکه های اجتماعی آنها این موضوع دیده می شود، با این حال نه زبان فرزندم دیگر حفظ می شود نه فرهنگ و نه مذهب فرزندم.

خب

حمیده سلامتی مادر داریوش حیدری هستش که از بچه اش دور شده. هیچکس حق ندارد به دلایل واهی یه مادر و فرزند رو دور کنه.

حمیده سلامتی مادر داریوش حیدری هستش که از بچه اش دور شده. هیچکس حق ندارد به دلایل واهی یه مادر و فرز ...

اينكه ميگي بيماريش رو تشخيص ندادند خ عجيبه ولي دركل خ ترسناكه اگ واقعي باشه و بچت بگيرن همش من از همين كه به اسم خوبي اين كارارو بكنن ميترسم

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈

@royayezendegi    

من حدس میزنم که این تمام روایت نیست و مقداری هم چاشنی اسلام ستیزی بهش اضافه شده تا احساسات عده ای رو ...

شاید حق با شما باشه اما واقعیت عوض نمیشه. اینکه دارن یه خانواده رو از حقشون محروم میکنند.

ما چکار میتونیم بکنیم  

ما میتونیم بریم تو پیجای مختلف خبری و سلبریتی ها و شاخها چه ایرانی و چه دانمارکی و خارجی درخواستامون رو بگین اونا نمی‌توانند همینطوری به راحتی یه ایرانی رو بدزدند. ولی هدفمند و دست جمعی

خیلی از افراد اصلا از این داستان بی‌خبرند.

شاید حق با شما باشه اما واقعیت عوض نمیشه. اینکه دارن یه خانواده رو از حقشون محروم میکنند.

من دقیق نمیدونم ولی فکر کنم تو کشورای اروپایی اگه عدم صلاحیت والدین برای نگه داری بچه تشخیص داده بشه دولت میتونه بچه رو از اون خانواده جدا کنه،،، معمولا هم به خاطر اعتیاد و مشکلات روانی و... این اتفاقا میوفته

بهشت اجباری

آمریکا حتی اگر بچه رو بزنی و با خشونت با بچه رفتار کنی کسی فیلم بگیره بچه رو میگیرن ازت،عجیبه که پزشک های دانمارکی تشخیص ندادن ولی دانمارک فکر کنم اسلام ستیز ترین کشوره و اصلا مردمش و دولتش از مسلمان ها هرجایی که باشن خوششون نمیاد

🇮🇷🇷🇺

دولت دانمارک به تازگی معلوم کرده که حق با مادر بوده و اون بچه واقعا اوتیسم داره و فاجعه اونجاست که از خانواده اش اجازه تزریق دارو رو میخوان، این یعنی چی؟

چرا بعد از دو سال اذعان کردند و با وجود اینکه پدر و مادر به ایران برگشتند اما باز هم حاضر نیستند بچه رو به دولت ایران تحویل بده.

2810