سلام. من همش فکر میکنم بد از اسباب زندگیم استفاده کردم. به نظرتون ۱۵ سال کم نیست؟ تمام وسایلام دونه دونه داغون شدن. عین تازه عروس باید همه چیزو بخرم دوباره
بزرگی ما به هدفی است که در سر داریم و آن را می جوییم. شما اکنون چه هدفی در سر دارید؟ به همان میزان عظیم هستید.......
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
15سال کم نیس تا الانم زیادی استفاده کردی عوضشون کن، قیمتا خیلی بالا ان متاسفانه 😒
وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
سرپیس خوابم خراب شد ختی سمسار نخرید گذاشتیم سرکوچه، مبلام خراب شد عوض کردم، فرشا و لوستر و میز تی وی خراب نشد ولی دمده شد عوض کردم ، جاروبرقیم نیاز به تعمیر داره فقط