برومندان حرف نداره بدون سونو ویزیت نمیکنه تا اخر باردای..من بارداریم پرخطر بود جفت سر راهی داشتم خونریزی شدید.ولی عالی بودن هرموقع زنگ میزدم در دسترس بودن با اینکه من شهرستانم بلافاصله رسیدگی میکردن.و اینکه سزاریناشون بیمارستان امام حسین و بیستونه
از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
برو پیش فهیمه شجری ساختمان اجلالیه شلوغم نیست ولی کارش عالیه من جون بچه هامو مدیونشم
متخصص بارداری های پر خطر هستن ؟
راستش من دچار انقباض میشم وسرویسکم هفته ۱۸ ،۳۱mmبود الان هفته ۲۷ هستم دیشب انقباض جوری بود که از خواب بیدارم کرد میترسم باعث زایمان زودرس و بازشدن دهانه رحم بشه
از خانم برومندان راضی هستین؟ پرخطر همونایی بودن که خودتون گغتید فواعدی زیادی استرس میده...فیض مهدوی ...
خآنم برومندان خوبن اما کلا زیاد صحبت نمیکنن من دوست دارم پزشکم کامل وقت بذاره وبگه چه مشکلی دارم نه اینکه همش خودم تحقیق کنم از گوگل تا بفهمم مشکلم چیه