2777
2789
عنوان

پزشک بارداری های پر خطر کرمانشاه

4070 بازدید | 23 پست

سلام لطفا اگه پزشکی می‌شناسید که برای بارداری های پر خطر کارش خوبه وبه علائم و وضعیت بیمار توجه میکنه معرفی کنید 

کرمانشاه 

برومندان حرف نداره بدون سونو ویزیت نمیکنه تا اخر باردای..من بارداریم پرخطر بود جفت سر راهی داشتم خونریزی شدید.ولی عالی بودن هرموقع زنگ میزدم در دسترس بودن با اینکه من شهرستانم بلافاصله رسیدگی میکردن.و اینکه سزاریناشون بیمارستان امام حسین و بیستونه

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
برومندان حرف نداره بدون سونو ویزیت نمیکنه تا اخر باردای..من بارداریم پرخطر بود جفت سر راهی داشتم خون ...

خانم برومندان برای بارداری پر خطر نیست و پزشک زایمانم رو ایشون انتخاب کردم 

بیمارستان ابوالفضل وبیستون وحکیم هستن

خودشون گفتن باید زیر نظر یک پزشک بارداری های پر خطر هم باشم 

برو پیش فهیمه شجری ساختمان اجلالیه شلوغم نیست ولی کارش عالیه من جون بچه هامو مدیونشم

متخصص بارداری های پر خطر هستن ؟

راستش من دچار انقباض میشم وسرویسکم هفته ۱۸ ،۳۱mmبود الان هفته ۲۷ هستم دیشب انقباض جوری بود که از خواب بیدارم کرد میترسم باعث زایمان زودرس و بازشدن دهانه رحم بشه 

خانم برومندان فقط میگن مشکلی نیست اما من میترسم

متخصص بارداری های پر خطر هستن ؟ راستش من دچار انقباض میشم وسرویسکم هفته ۱۸ ،۳۱mmبود الان هفته ۲۷ هس ...

از خانم برومندان راضی هستین؟

پرخطر همونایی بودن که خودتون گغتید فواعدی زیادی استرس میده...فیض مهدوی تا الان ویزیت شدین؟

ممنون خودتون از مراجعه کننده هاشونید  کارشون چطوره واخلاقشون وقت میذارن؟

نه من دخترخالم دوقلو باردار بود و شرایط خودشو بچش خیلی سخت بود که اوایل ۸ ماهگی زایمان کرد

اره خیلی خوش اخلاقن و وقت میذارن

مادرمم پیشش رفته ولی برای زایمان نه ولی در کل دکتر خوبیه

از خانم برومندان راضی هستین؟ پرخطر همونایی بودن که خودتون گغتید فواعدی زیادی استرس میده...فیض مهدوی ...

نه  فیض مهدوی  ویزیت نشدم اما این دوپزشک رو خانم بروندان معرفی کردن ولی چون تا چند روز آینده نوبت ندارن گفتم پیش کس دیگه ای برم

از خانم برومندان راضی هستین؟ پرخطر همونایی بودن که خودتون گغتید فواعدی زیادی استرس میده...فیض مهدوی ...

خآنم برومندان خوبن اما کلا زیاد صحبت نمیکنن من دوست دارم پزشکم کامل وقت بذاره وبگه چه مشکلی دارم  نه اینکه همش خودم تحقیق کنم از گوگل تا بفهمم مشکلم چیه 

نه  فیض مهدوی  ویزیت نشدم اما این دوپزشک رو خانم بروندان معرفی کردن ولی چون تا چند روز آین ...

چرا انکساپارین تجویز شد براتون؟

سرویکس 31 خیلیم خوبه کم نیست استرس نداشته باش

فواعدی هم پارکینگه

خآنم برومندان خوبن اما کلا زیاد صحبت نمیکنن من دوست دارم پزشکم کامل وقت بذاره وبگه چه مشکلی دارم&nbs ...

من بارداری قبلم مسمومیت بارداری گرفتم پزشک بی دقتم جلیلیان بود اصلا متوجه نشد خدا ازش نگذره

همش خودم توی نت تحقیق میکردم که استرس میگرفتم همش

2809