2777
2789

سلام برااقدام به بارداری بایدچه آزمایشهایی بدم .واینکه شوهرم میگه 4سال دیگه من 30سالمه میترسم باردارنشم سابقه دارم درجه یکی که باردارنشده باشه اونمدونفر .چکارکنم ممنون میشم راهنمایی کنید 

خاموشی مطلق 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش ذخیره تخمدان بده عزیزم اگرذخیرت خوب باشه مشکلی نداره هروقت بخایی بچه دارمیشی

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

عزیزم من بلد نیستم ولی فک کنم باید بری آزمایش خون بگیری قند و چربی و تیرویید ببینن در چ حاله آزمایش هپاتیت و اینا هم بدی ی دکتر بری برات مینویسه

عفونت نداشته باشی چون عفونت مانع بارداریه انگار 

یه سری آزمایشات قبل از بارداری هست دکتر مینویسه انجام میدی ، اگر بدنت کم و کسری داشت باید دارو بخوری، و بعد اقدام کنی..

به همسرت بگو ۴ سال دیگه معلوم نیست بگیره یا نگیره.

بیا از الان اقدام داشته باشیم شاید ۴ سال دیگه گرفت.

ازمایش تیروئیدوذخیره تخمدان وپرولاکتین و یه سری چیزامینویسه منم رفتم انجام دادم همه رو

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
یه سری آزمایشات قبل از بارداری هست دکتر مینویسه انجام میدی ، اگر بدنت کم و کسری داشت باید دارو بخوری ...

دقیقا معلوم نمیکنه چندوقت طول بکشه تابارداربشی

دقیقا معلوم نمیکنه چندوقت طول بکشه تابارداربشی

اره به نظرم با توجه به سابقه باردار نشدن دو نفر از نزدیکانش،

از الان اقدام داشته باشه که اگر نگرفت ، زودتر بفهمن مشکل وجود داره و دنبال درمان باشن که انشاالله تا همون ۴ سال دیگه که همسرش اوکی تره، بچه داشته باشن

2810