2777
2789

ناقابل

کاری نکردم

اصلا جواب نده

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات 

من هیچوقت بخاطر رفتن کسی از زندگیم ناراحت نمیشم، چون اونقدر به خودم باور دارم و میدونم چجور آدمی هستم که اگر هم کسی روزی منو ترک کنه مطمئنم کسی که از دست میده اونه،نه من.
بیشتر ببینید

خواهش میکنم 

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  
بیشتر ببینید

ساغول

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بیشتر ببینید