ازدواج دوممه خیلی وقته تو عقدم یه شوهر بیخیال و کله شق و مغرور دارم تا یه چی میگم صداشو میگیره رو سرش .بخدا خسته شدم بهش گفتم طلانمیخام عروسی نمیخوام حاضرم همون یه اتاقی که مادرت بهمون میده زندگی کنم، خرید نمیخام هییییچی نمیخام. قرار بود پنج تیکه اساس و اون بخره دو تیکه شو بابام خودش خرید گفت بهش زور نیوفتهسه تا جنس و نمیخره میگه پول ندارم همون سه تا تیکه رو هم میگم معمولیشو بگیر .در حالی که تو بهترین جا سوپر مارکت داره روزی بیست تومن داره دخل جمع میکنه بخدا خستممممم. رابطه هم داریم میخام برم دستگاه بزارم نمیخام بچه بیاد.بهش دوماه فرصت دادم اگه خودشو درست کرد که هیچ اگه نکرد یا طلاق یا خود کشی😢
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مگه کور بود یا تو گولش زدی نمیدونست ازدواج دومته؟ انتخاب خودشی تو رو خدا یکم اعتماد به نفس و عزت نفست رو ببر بالا!
همونقدر بهت احترام میذاره که تو به خودت بذاری، اگه حرفی زد که تو نمیخوای جوابشو بده از چی میترسی؟ تو که یبار طلاقتو گرفتی اون مطلقه میشه اگه نتونه نگهت داره
دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...