2777
2789

سلام دوستان عزیزم.

من باردارم ۱۸هفته.امروز سونو انومالی دکتر پرویز صادقپور مجتمع کوه نور رفتم خدایش دقت بسیار بالایی داشتن خیلی با متانت وحوصله تمام سوالاموجواب داد و جنین رو کاملا نشونم داده.تک تک اعضاشم نشون داد.ولی طول سرویکسم ۲۷بود فردا دوباره میخواد چک کنه.اینکه کسی پیش ایشون سونو بوده وراضیه؟تبحر در تشخیص دارن؟چون من دو فرزند قبلا با مشکل داشتم.و اینکه یه دوتر خیلی خوب توی اصفهان معرفی کنید که کاربلد وبانجربه باشه و بیمارستان دولتی هم بره.از نظر همتون پیشاپیش ممنونم

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

سلام عزیزم تبریک میگم بهتون،انشالا به سلامتی فرزندتون رو درآغوش بگیرین،در مورد سوالتون اطلاعی ندارم ولی من از شما سوال داشتم ،من پیگیر مشکلتون بودم چون شبیه به من بود داستانتون،من هم دو فرزند مشکل دار داشتم و سفط کردم،قصد بارداری مجدد دارم ،ممنون میشم مسیری که برای بارداری سوم رفتید رو از تمام اقدامات متخصصین  آزمایشات دارو ها و ....به من هم بگید

سلام عزیزم تبریک میگم بهتون،انشالا به سلامتی فرزندتون رو درآغوش بگیرین،در مورد سوالتون اطلاعی ندارم ...

سلام عزیزم

خوبی.باور کن همش معجزه ست...🥲🥲🥲🥲

اما از ۳ماه قبلش فولیک ۵ با ویتامین d3دادم و تحت نظر ژنتیک رفتم و گفت که شانس خودتو امتحان کن.ازمایشات کلی م هم سالم بودن.ناخواسته باردارشدم.هنوز توی شوکم.نذرش کردم .هیچ کاری نکردم.💝💝💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی.باور کن همش معجزه ست...🥲🥲🥲🥲 اما از ۳ماه قبلش فولیک ۵ با ویتامین d3دادم و تحت ن ...

ممنون که جواب دادین ،اون آزمایش ژنتیک هزینه بالا رو انجام ندادید؟جنسیت الان فرزندتون با اون دوتا یکیه؟؟؟ویتامین d3رو‌هرروز مصرف کردید؟؟ متخصص ژنتیک دارو یا کار خاصی واستون انجام نداد؟نسبت فامیلی دارید؟؟ببخشید سوالاتم زیاده

ممنون که جواب دادین ،اون آزمایش ژنتیک هزینه بالا رو انجام ندادید؟جنسیت الان فرزندتون با اون دوتا یکی ...

نه اونو انجام ندادم چون درمان نداره.بله اینم با قبلی هایکیه بلهd3تا چندهفته هرروز.بعد که نرمال شدم نخوردم خیر ژنتیک هیچ کاری انجام نداد فقط گفت فولیک ۵ از ۵ماه قبل اقدامت بخور.و گفت شانس داشتن بچه سالم رو داری.خیر هیچ نسبتی باهم نداربم

سلام عزیزم خیلی اتفاقی تاپیک دیدم .

خیلی دلم سوخت ولی مطمئنم حکمتی دراین کاربوده.

خیلی خوشحال شدم که بارداری عزیزم 

باانرژی مثبت بروجلو. ان شالله به حق این شبا خدافرزندسالم صالح بهت اعطا میکنه .

هرروززیارت عاشورا بخون. ۴قول بخون .

عزیزم شمااراک هستید؟من حس خوبی گرفتم .

فرزندت ان شالله به دنیااومد دوستدارم یه هدیه بهت بدم. 

لطفا بعدا بهم پیام بده.

سلام عزیزم خیلی اتفاقی تاپیک دیدم . خیلی دلم سوخت ولی مطمئنم حکمتی دراین کاربوده. خیلی خوشحال شدم ...

سلام عزیزم خوبی ممنونم ازت.اره خداروشکر رفتم سونو گفت سالمه.عزیزمی.ممنون از لطفت.چشم.حتما.دعا کن سالم بدنیا بیاد.

سلام خوبی اون کار رو بهتون گفت

یه کاربری دوسال پیش ازش پرسیده بودی کاراینترنتی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
سلام خوبی اون کار رو بهتون گفت یه کاربری دوسال پیش ازش پرسیده بودی کاراینترنتی

نه والا همه کارا تقلبیوکلاهبرداریه.الانم خیلی دنبال کارم

نه والا همه کارا تقلبیوکلاهبرداریه.الانم خیلی دنبال کارم

منم خیلی دنبال کارم به قول شما همه تقلبی به درد نخور  

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

عزیزم سوالتون توی کلینیک درمورد پساری خوندم.

من سرکلاژ شدم. هفته ۱۶ دهانه رحمم باز بود و دکتر هیچ امیدی به ادامه بارداریم و نتیجه سرکلاژ نداشت.

اما با یه سری کارا خداروشکر الان هفته ۳۰ هستم.

هفته ای ۱ بار آمپول پروژسترون ۵۰۰

روزی ۲ تا قرص دوفاستون

روزی ۲ تا قرص ایزوپرین

روزی ۲ تا شیاف پروژسترون ۴۰۰

دارم استفاده میکنم. از دسشویی فرنگی استفاده میکنم. استراحت مطلق مطلقم اصلا حتی نمیرم واسه خودم ۱ لیوان آب بیارم. زیر پایه های پایین تختم ۳ تا آجر گذاشتم که شیبدار شه و فشار از روی دهانه رحمم برداشته شه.

هیچ کدوم از این دستورا و داروها رو دکترم نگفت انجام بدم‌ . توی یه گروه سرکلاژ عضوم حدود ۳۰۰ ،۴۰۰ نفر که همه سرکلاژی و پساری هستن و با این روش پیش رفتن تا ۳۸ و ۴۰ هفته. 

توروخدا واسه نی نیم صلوات بفرستین سالم و به موقع بدنیا بیاد 😔
عزیزم سوالتون توی کلینیک درمورد پساری خوندم. من سرکلاژ شدم. هفته ۱۶ دهانه رحمم باز بود و دکتر هیچ ا ...

سلام عزیزم خدا حیرت بده منم ببر.والا دکتر من فقط روزی یه شیاف پروژسترون ۴۰۰داده دیروزم گفتم امپول بده گفت نیاز نیست.وفقط قرص برا عفونت ادرررم داده.وکلا گفته مطلق منم دستشویی استفاده میکنم.ولی هیج امپول نداده اون قزصام نداده چون من انقباض و درد ندارم برا امپول ریه جنین هم گفتم گفت زوده.و اینکه دهانه رحمم گمونم نرمه اون قزصا باعث نرمتر شدنش میشه چون امقباض ندارم.حالا نمیدونم اگر لازمه شیافمو بیشتر کنم یا برم امپول بزنم یا اون قرصارو بخورم اخه همه دارن میخورن.بخدا دیگه نمیدونم چکار کنم

سلام عزیزم خدا حیرت بده منم ببر.والا دکتر من فقط روزی یه شیاف پروژسترون ۴۰۰داده دیروزم گفتم امپول بد ...

تلگرامت وصله؟ آیدی مدیر گروهو بهت میدم پیام بده عضوت کنه. چون بخاطر اینکه آقا عضو نشه فقط مدیر خودش ادد میکنه. اگرم دیدی دیر جوابتو دادن ،بخاطر قطعی تلگرامه.

اما دستورات کلی گروهشون که همه طبق همین پیش رفتن، هموناس که بهت گفتم. حتما حتما تخت باید شیبدار باشه.

اون قرصای ضد انقباضم واسه جلوگیری از انقباض میخوریم. منم نداشتم انقباض. دهانه رحم منم اتفافا نرم نرم بود. دکترم بعد از عمل گفت اوضاعت خیلی خرابه. اصلا امید ندارم ۱ هفته دیگه دووم بیاری. از استرس شب و روز نداشتم. خدا خیر بده یه خانومی معرفیم کرد به گروه.

اون آمپولم که نوشتم واست، اشتباه نوشتم پروژسترون عزیزم. پرولوتون ۵۰۰ . البته به سختی گیر میاد. یه داروخونه تهران فقط داره که ارسال به شهرستانم دارن. شماره اونم بهت میدم. داروخونه تشیدی.

ولی شک نکن همین کارا و داروها رو از همین فردا شروع کنی به امید خدا تا آخر میرسونی. صد دردصد تختت رو شیب بده و دسشویی فرنگی برو.

منم دکترم هیچ دارویی غیر از شیاف بهم نداد .خودم طبق تجربه این بچه ها تا اینجا رسیدم‌ .توکل به خدا بقیشم میگذرونم

@respinaaaaaaa     آیدی تلگرام ساناز مدیر گروهه. بگو هم گروه هم کانال تجربه ها عضوت کنه. توی کانال همه کسایی ک زایمان کردن، بیوگرافی و کارایی که انجام دادنو نوشتن.

اینم شماره داروخانه تشیدی. واتساپ داره واسه سفارش آنلاین. شهرستان ۴ روزه میفرستن.قابل اطمینانم هست. آدرسم داره اگه تهران هستی حضوری بری پرولوتون بخری 

09201045120

021223113115

تهران میدان بنی هاشم خ حافظ شرقی نبش کیماسی پلاک ۲۱

2810