2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اول برو منابعش رو در بیار تو اینترنت سرچ کنی همش میاد ... تمام مباحث رشته تاسیسات برق رو ... و فقط خوندن مباحث مقررات ملی کفایت میکنه نیازی به کتابای اضافتر نیست... اگر بتونی با یکی از بچه های رشتتون که قبول شده حرف بزنی بهت میتونه بگه بیشتر سوالات از کدوم مباحثه.... برای قبولی حدنصاب ۵۰ درصد رو میخای ... برای خوندن کتاب رو از صفحه اول با دقت بخون و فهرست کتابتو بهش اضاف کن کلید واژه ها و عناوینی که به نظرت مهمه داخل فهرست کتابت با شماره صفحه بنویس همه کتاباهم با خودت میبری سر جلسه هر سوالی خوندی با توجه به اون فهرستی که تکمیل کردی میری داخل کتاب مطلب مربوطش رو پیدا میکنی...به نظرم فقط خوبه کتاب نمونه سوالات ازمونهای سالهای قبلم بخری و ازش استفاده کنی تا بفهمی سوالا چه تیپین 

شما چه سالی قبول شدی؟ جدی یعنی مثلا روزی چند ساعت ؟ خیلی زیاااده کتابااش😬😬

من پارسال قبول شدم دیگه نهایت سعیتو بکن ولی این سه تا کتاب مهمه کلیدواژه ام بگیربه دردت میخوره 

سلام رشتتون چیه؟ به نظرم اگه بخواین خودتون شروع کنید خیلی سخت میشه و قبولی درصدش کمه. ولی پیشنهاد میدم اگه میخواین امسال صددرصد قبول شید دوره بخرید. یه دوره آفلاین که مثلا بشینید تو خونه ببینید. من داداشم رو شرکت کرد. از  سودا خرید. قبول شد. ولی دورش فکر کنم 200 ساعته توی باید یک ماه همشو ببینید.