2777
2789

موقع مجردی پدر

موقع متاهلی هم اجازه شوهر

و موقع جدایی و طلاق هم مجدد اجازه پدر!!!

اطلاعتتون رو مگیید؟

یک سال ونیم جدا شدم

اجازه کسی رو میخواد یانه

حتی خوندم ۴۰سال به بالا نمیخواد 

من ۳۷سالمه

اجازه نمیخواد دیگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101

بالای ۱۸ سال مجرد اجازه هیچ کسی رو نمیخواد

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نه فکر نکنم بخواد دیگه من یکی از فامیلامون جدا شده پدرشم نیست مشکلی نداشت تا جایی که میدونم

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

من دو بار پاسپورت گرفتم اصلا اینطوری نیست که اجازه پدر بخواد شما اگه مجرد یا متارکه باشی بعد ۱۸ سالگی ازادی هر جای دنیا که میخوای بری کسی نمیتونه از لحاظ قانونی پیگیر یا مانع باشه 

مطمئنید؟ اینجوری خیلی خوبه واسه دخترهم صدق میکنه؟

خیر اشتباهه. مجردی اجازه ولی 

ازدواج اجازه همسر 

در صورت فوت همسر ( برگه فوت و مهر باطل شدن شناسنامه) 

جدایی ( برگه طلاق) 

البته در مورد سن چیزی نمی دونم.

مطمئنید؟ اینجوری خیلی خوبه واسه دخترهم صدق میکنه؟

بله

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
خیر اشتباهه. مجردی اجازه ولی  ازدواج اجازه همسر  در صورت فوت همسر ( برگه فوت و مهر باطل ...

من مورد سوم هستم جدا شدم

زمان مجردی اولم که نگرفتم پاسپورت

زمان سه سال متاهلی هم نگرفتم 

الان میخوام اقدام کنم

بع عتوان خانم مجرد بهرقول شمابا برگه طلاق

2810