2777
2789

من‌تا حالا تو هیج تاپیکی بی اخترامی نکردم ایقد اعصابم خوردشد الان دیدم دوتا فکر متتفاوت جقد بهم فوش دادن اونی ک گف بچشو دوس نداره من ب تظرش احتراممیزارم ولی واقعا تعجب کردم یعتی واقعا همچین مادرایی هستن 

با بچشون بدرفتاری میکنن یعنی؟

وای خدایا من عاشق پسرمم اصن آرامش من اونه 

دلم برا همه بچه ها میسوزه همیشه

نمیتونم تصور کنم کسی بشون آسیب بزنه😔😔

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کسی بچه ش رو میزنه اعصابم تا چند وقت خرابع 

توی این تاپیکم نیومدم اصلا منفی بود عنوان 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

اصلا بچه هام آنی پیشم نباشن و بوی تنشون به دماغم نخوره شب خوابم نمیبره با اینکه دو تا بچه شیطونن 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
بچشو میزد ینی؟

اسی اون تاپیک به نر من مشکلات امانش رو بریده و افسردگی گرفته یه عده روشنفکران اومدن هر چی از دهنشون دراومد به مادرا و بچه ها گفتن ممکن سردرد گرفتم ازین همه بیغکری اومدم بیرون

نظر تو محترمه ولی منم بچه رو مایه بدبختی میدونم موجود😤ی که نمیزاره به اهدافت برسی و بدبختت میکنه&nb ...

وااای نگید تو رو خدا یه خنده اش میارزه به کل موفقیتهای دنیا 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱