2777
2789
عنوان

همه چیز در باره جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420120 بازدید | 5271 پست
توت فرنگی جان من تحقیق که کردم واسه اسنوا از سایدش فقط راضی بودن واسه همین سایدشو گرفتم از دوقلوش رضایت چندانی نبود!
هرگز زانو نخواهم زد، حتی اگر اسمان کوتاهتر از قامتم شود....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام -خانمای با سلیقه-میشه لطفا درمورد فرش دستباف و ماشینی راهنماییم کنید؟کدوم مدلش زیبا و با کیفیته و رو سرامیک لیزنمی خوره؟ تو ماشینیها فرش فرهی آیا خوبه؟
زندگی من سرشارازحس رضایتمندیست...خدا را به خاطرتمام نعمت هایی که بهم داده سپاس می گویم
دیروز رفته بودم شوش. درباره قابلمه ها سوال کردم. گیج گیجم .مکیدونم کدومش بهتره. مجموع صحبت های مغازهخ دارها این بود که سرامیکی درسته مه از نظر سرزانی بودن و کنده نشدنش خوبه، ولی با سرد و گرم شدن، ترک برمیداره و دیگه نمیشه کاریش کرد. تفلون هم که کنده میشه و باید خیلی مراعاتش رو بکتیم. یه جور قابلمه دیدم که جنسش الومنیوم فشرده بود و اقاهه سیم ظرفشوبب داد دستم و گفت هرچی بکشی توش، خش برنمیداره (راست کیگفت). یه قابلمه های دیگه هم اومده که توشون تیتانیومه و هیچ ایده ای ندارم که چقدر میتونه مفید باشه!! هنوز هم نمیئونم چی بخرم :((((
تبسم جان... عزیزم انقدر سخت نگیر باباااا مگه میخوای بیست سال از یه قابلمه استفاده کنی گلم؟؟؟؟ بیخیاللللل. . من که یه سرویس چدن دارم. یکی تفلون دارم میگیرم. چندتا تکی هم روحی میگیرم واسه دم دست والا روحی از همشون بهتره
............ واسه تغییر هیچ وقت دیر نیستhttp://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1259491&postID=49550032 تاپیک جهیزیه چیا بخریم؟ چیا نخریم؟
توت فرنگی عزیزم برای یه قابلمه زیاد خودتو خسته نکن راحت یه مدل ساده بگیر من چون بازار نمی رم از مغازه عموم که نگاه کردم دیدم قابلمه با قیمت 1200 تومن تا سیصد تومن هم بود مگه مادرامون تو قابلمه های میلیونی غذا می پختن که غدا شونم خوشمزه میشد بعضی موقع ها ما بادمون میره با جهیزیه خریدن که نباید جیب پدرا مون خالی کنیم بعداز یه سال میفهمیم که اصلا لازم نبود این همه تقلا کنیم آسون بگیرید تا آسون زندگی کنیم شادی پدر و مادرمان در کنار شادی خودمون بهترین زندگی هست
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
مبارکت باشه شمیم جون
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
قربونت بشم زیباجونم، آره عزیزم حتما نظرتو بگو گلم. مرسی ی ی ی ی ی،چشات ناز میبینه گلم.
زیبا ترین پــازِل دنیاست، وقتی فاصله ی بین انگشتانم با انگشتان ” تــــو ” پر میشود.
2810