2777
2789
عنوان

همه چیز در باره جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420122 بازدید | 5271 پست
بله ارشیدا جان. ولی من عاشق فرش سورمه ای هستم خواهرم ۱۳ سال پیش فرش سورمه ای گرفت هنوزم ک هنوزه از هیچ فرشی به اون اندازه خوشم نمیاد مبلمم سورمه ای میدوستم با کوسن گلگلی
............ واسه تغییر هیچ وقت دیر نیستhttp://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1259491&postID=49550032 تاپیک جهیزیه چیا بخریم؟ چیا نخریم؟
اره به جز شیکی این رنگ مبلمان و فرش چرک تاب. مثلا سفید خیلی قشنگه به خصوص برای نوعروس اما تمیز نگه داشتنش برای عروسای تنبل مثل من سخته این عکس ببین من اینم دوست دارم مدل مبلمانش و اینکه طلایی مبلا از طلایی بیریختا نیست و فرش و سفیدی اشپزخونه البته مبلمان راحتی سورمه ای قشنگ هم زیاددیدم آپلود عکس
***عکس از آشپزخونه های ایرونی*** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=895639&PageNumber=1 آموزش آپلود عکس و قرار دادن مستقیم عکس تو تاپیک http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=913171 ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااااااااااااایییییییییییی این اتاق خواب های آبی و سفید خیلی قشنگ بودن ممنونم که عکسارو گذاشتید برام خودمم خیلی نمیخام کرم و قهوه ای بشه خونم چندتا مبل دیدم کرم و صورتی یا زرشکی کمرنگ بودن و با فرش همرنگ ست کرده بودن قشنگ بودن. بازم ممنونم از راهنمایی شما
واسه مبل ال هم میشه راهنماییم کنید؟ اینایی که چند تا کوشن پشتش گلدار هست به نظرم قشنگ بودن. نظر شما جیه؟؟؟؟؟؟ چون خونمون کوچیکه مبل راحتی واسه هال و استیل برای مهمان نمیشه بگیریم. یه ال میخام بگیرم که هم راحت باشه هم شیک.
آرشیدا جون برای دم دستی 6 نفره لومینارک هم خوب میشه مخصوا با این رنگ هایی که الان در اومده من خودم از سبکی و ظرافت آرکوپال خوشم میاد اما هر چی فکر میکنم چینی بهتر و رسمی تره فقط لب پر شدنش کفر آدم رو در میاره برای خودتون فانتزی که خیلی شیک و عشقولانه میشه
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
ببخشید آرشیدا جون گفتی هر چی غذاساز داره ، دیگه جدا نمی گیری اما چیزایی که نوشته بودی رو واقعا نمی گیری با یه چیزاییش موافقم اما یکیش واقعا لازمه مثلا چرخ خیاطی ؟!!!!!!!!!!!؟ ( البته اگه بخوای رو کدبانوگریت بیشتر کار کنی ) بخارشو رو خیلی ها راضین ازش اما یه سری امثال من باهاش راحت نیستیم بخار پز و ساندویچ ساز بستگی به مصرف و ذائقه خودتون داره مثلا من برای درست کردن اسنک و گرم کردن سنگک و بربری و کباب کردن بال مرغ و... ازش استفاده میکنم ، البته بعدا خریدم ( زمان ما که این همه امکانات نبود ) که برای جهیزیه لازم و ضروری نیست یا بخارپز ، اصلا چیزای بخارپز شده رو نمیتونیم بخوریم تخم مرغ پز هم که........ بابا 4 تا تخم مرغ رو میذاریم تو قابلمه پر از آب ، رو اجاق میپزه دیگه میوه خشک کن هم باز همین طور ، اگه باز زیادی اهل دمنوش و خوردن خشکبارهای اینجوری باشید ، باز میشه تو فر خشکشون کرد باز برای جهیزیه اضافه خرجه
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
خانومه خونه تبریک میگم عزیزم نظرت در مورد آشپزخونه عالیه برای مبل هم با نظر دوستان موافقم ، سعی کن تا اونجا که میتونی کرم قهوه ای نگیری مخصوصا که کف خونه هم تو این مایه هاست به نظر من اگه با فرش هم هماهنگ نباشه زیاد مهم نیست همخوانی مبل با پرده مهمتره برای اتاق خوابت ، به رنگ سرویس خوابت دقت کن مثلا اگه سفیده ، رنگ سرخ آبی خیلی قشنگ میشه مثل همین عکسایی که دوستان زحمتش رو کشیدن ، بهتره که با پرده و روتختی و ... رنگ رو بیاری تو اتاقت ، دیوارها سفید باشه بهتره یا اگر واقعا دلت میخواد دیوار رنگی داشته باشی ، فقط یه دیوار رو رنگی کن
خانوم خونه جون در مورد مبل ، میگم اگه دوست داشته باشی ، سفید خوبه آخه اصولا عروس ها موقعیت انتخاب این رنگ رو دارن چون موجودی به این شکل و شمایل فعلا تو خونشون نیست حالا گذشته از شوخی اگه پذیراییت خیلی با آشپزخونت هم راستا و روبروباشه ، بهتره که با توجه به همون کبینت های سفیدت ، مبل روشن و سفید هم انتخاب کنی که هم هماهنگ باشی و هم فضای خونت که به قول خودت کوچیکه ، بزرگتر نشون میده میتونی از پارچه های پردت براش کوسن بدوزی که دکوراسیونت تکمیل بشه مبل ال هم برای جاهای کوچیک گزینه خیلی خوبیه
خانوم خونه جون در مورد مبل ، میگم اگه دوست داشته باشی ، سفید خوبه آخه اصولا عروس ها موقعیت انتخاب این رنگ رو دارن چون موجودی به این شکل و شمایل فعلا تو خونشون نیست حالا گذشته از شوخی اگه پذیراییت خیلی با آشپزخونت هم راستا و روبروباشه ، بهتره که با توجه به همون کبینت های سفیدت ، مبل روشن و سفید هم انتخاب کنی که هم هماهنگ باشی و هم فضای خونت که به قول خودت کوچیکه ، بزرگتر نشون میده میتونی از پارچه های پردت براش کوسن بدوزی که دکوراسیونت تکمیل بشه مبل ال هم برای جاهای کوچیک گزینه خیلی خوبیه
توجه ..........توجه..........................توجه دوستان عزیزی که در حال خریر جهیزیه هستید ........... خواهشا یه کم از خرج های اضافی کم کنید بابا طوری نمیشه یه سری وسایل رو چند سال بعد بسته به استفاده و نیازتون ، همسر محترم و گرامی و عاشق پیشتون واستون بخره . . . . . والااااااااااااااا
مامان سارا و سنا جان چرخ خیاطی برای من میشه دکوری و یه بهانه برای اینکه همه بفهمن من هیچی از خیاطی سر در نمیارم اره دم دستی منظورم برای خودمون دوتا هست یا ارکوپال یا اون فانتزی های جیگیلی میگرم...والا فکر کنم اخرش همون چینی بخرم فعلا بهش فکر نمیکنم چون اول برقی ها و سرویس چوب و فرش ..... این چیزا رو میخرم بعد سرویس پذیرایی تا بعد غذا خوری ببینم چی میشه نون با همون ماکرو گرم میکنم .ساندویچ ساز یا استیک پز خوبه اما برای من خیلی کاربردی نیست .تخم مرغ پز و میوه خشک کن یه سری چیزا مثل اینا خیلی اضافی و الکی هستن البته این فقط نظر من اما بخارشور خوبه اما به قول دوستای نوعروس نباید همه چی کامل گرفت باید اقا داماد خودشونم یه زحمتی بکشن و بعدا دست تو جیب کنن میگن اونجوری دوتاییمونم از خرید لذت میبریم. به جز این باید فکراینکه تو یه اپارتمان فسقلی این همه وسایل چظور باید جا داد رو هم کرد
***عکس از آشپزخونه های ایرونی*** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=895639&PageNumber=1 آموزش آپلود عکس و قرار دادن مستقیم عکس تو تاپیک http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=913171 ***
خانومه خونه جان دو تا عکس اولی که مامان سارا و سنا گذاشته نگاه کن گرچه که من دوسشون ندارم ایراداتی دارن اما وقتی میگم از هر عکسی میشه یه چیزی جالب دید همینه ببین اولی کوسن مبلا و دیوار پشت مبل و پرده همخونی دارن دومی هم کوسن ها و پرده و فرش فانتزیشون باز یه تناسبی داره گرچه بازم دلچسب من نیست به نظرمن فرش هم باید با سرویس مبلمان سنخیت داشته باشه به خصوص اگر خیلی متفاوت باشه که ظاهر خوبی نداره.اما اگر به هم بخورن خیلی بهتره. و پیشنهاد مامان سارا و سنا هم خلی به خونه جلوه و رنگ میده یعنی پرده از پارچه کوسن مبلها دیوار پشت تی وی یا شومینه هم اگر کاغذ دیواری باشه خیلی قشنگتره مبل ال برای نشیمن کوچیک خوبه بعضیاشون خیلی خوشگلن به خصوص اگر خونه رو سبک مدرن و امروزی اروپایی میپسندی اما بعضیاشون خیلی بی روح هستن و قشنگ نیست حس یه فضای سرد و اداری به ادم میدن برای نشیمن کوچیک اصلا نمیشه به مبل سلطنتی و استیل یا بزرگ گرفت باید سبک کلاسیک و راحتی باشه و ظریف خیلی بزرگ و جاگیر نباشه .بعضی مبلمانهای راحتی سبکشون یه چیزی مابین هست هم به درد مهمون میخوره هم راحتی هست .یه کاناپه 3 نفره و 4 تا صندلی تک یا یه کاناپه 3و2 و دو تا صندلی دارن بعضی از بچه ها یه سرویس 7 نفره نگرفتن 4 نفره گرفتن ولی خوب یه کم موقع مهمونی سخت میشه راستی میز غذاخوریت چیکار میکنی؟ چند نفره 2 یا 3 یا 4 یا ....؟ قیمت مبلمان از 2500 شروع میشه تا بالا بستگی به جنس پارچه و چوب .... داره یه سرچ تو گوگل بزن خیلی از فروشگاهها یا کارگاههای تولیدی سایت دارن مدل و قیمت گذاشتن اگه مبلمانت از کارگاهه بخری خیلی به صرفه تره
2810