ارشیدا جان من 28 همین ماه 3ومین سالگرد ازدواجمونه و میریم تو 4 سال .3سال پیش تو فک و فامیل خودم و شوشو جهیزیه خیلی خوبی بردم تقریبا 25 تومن شد و الانم همه چیزم رو بورسه ولی الان به این نتیجه رسیدم خیلی از وسایلام اضافست و بهتر بود پولشو پس انداز میکردم................ مثلا من هم چرخ گوشت و هم غذا ساز کامل مارک کنوود بردم که تا الان اصلا از چرخ گوشت استفاده نکردم چون اولا غذاسازم گوشت رو چرخ میکنه دوما ما همیشه گوشت چرخ کرده از فروشگاه میخریم باورت نمیشه یه موقع هایی میگم نکنه یه موقع بزنم به برق ببینم اصلا کار نمیکنه چون تا حالا به برق نزدم.............در ضمن غذاساز هم از خییییییییلی از تیغه هاش هنوز استفاده نکردم ولی اب میوه گیری و مخلوط کنش و خیلی استفاده میکنم و کار باهاشم سخت نیست.. اب میوه گیریم هم همینطور تا حالا به برق نزدم و به جاش از غذا ساز استفاده میکنم. دیگه قهوه ساز و کاپوچینو و اسپرسو ساز گرفتم که تا حالا استفاده نکردم چون چند دفعه خواستم استفاده کنم بلد نبودم
ای کاش از این ساده هاش میگرفتم که هم هزینش کمتر بود هم استفادش انقد پیچیده نبود. در مورد گاز به نظر من هم یه ماکرو ساده ببر و با گاز فر..من که بیشتر از فر گاز استفاده میکنم ......در مورد دکوراسیون خونه هم یه رنگ روشن رو زمینه کن و از یه رنگ تیره البته خیلی کم توش استفاده کنی خوبه سعی کن که خیلی وسایل تزیینی نخری که مثل ممن خسته بشی...من هم اعت سلطنتی هم گرامافون هم بوفه با کلی وسایلای گرونه داخلش هم بار میوه و............دوست دارم الان هیچ کدوم نباشن یه مبل یه میز تلویزیون .....خسته شدم..هر چه خلوت تر شیک تر.... ببخشید سرت و درد اوردم....ای کاش منم اون موقع با این سایت اشنا بودم ایده میگرفتم و عقل الان رو داشتم........ راستی درمورد پینی هم به خدااااااااا چینی اصلا استفاده نمیشه الان تو بازار ارکوپالای خیلی شیک و بهتری هست .......