2777
2789
عنوان

همه چیز در باره جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420119 بازدید | 5271 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عکسه درخواستی هم براتون میذارم اگر دنباله چیزی بودینفقط ما رو اینجا بی نصیب نذار خودمم ذارم چهیزیه میخرم البته اوله تاپیک اگر خونده باشی توضیحش و دادم پس لفا چیزی خیریدی دوس داشتی بیا اسمش و مارکش و قیمت و بگو اینکه از کجا خریدی بچه ها بتونن ایده بگیرن همین طور خوده من.عکسشم اگر بذاری که دیگه محشره مرسی
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]
میخواستم عکس از دو تا خونه ی نوعروس براتون بذارم که تازه جهیزیشون رو بردن تو خونشون ولی وحشت کردم از دیدنه عکس و شلوغیه فضا حسه اثباب کشی بهم دست دادواسه همین نذاشتم اما تو خونه پر از جهیزیه بود میتونستید ایده بگیرین ولی نذاشتم دیگه فعلا.تا ببنیم شما چی خوشتون میاد
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]
مبارکهههه
دختر مامان خیلی عکسها قشنگ بودن

من با اینکه ۵ سال پیش ازدواج کردم اما میام توی این جور تاپیک ها تا ایده بگیرم برای چیدمان و دکوراسیون خونه ... چون خیلی از شیک و قشنگ چیدن خونه خوشم میادددد
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه
چی مبارکه مامانه شقایق؟!من نامزد ندارم فقط همین جوری از الان مامانم برام داره میخره ی چیزاییمرسی گلم.خانوما عاشقه این چیزا هستن دیگه انرژی میده بهشون این چیزا
دختره مامان واقعا خسته نباشید تاپیکت خیلی خوبه.همچنان ادامه بده عزیزم.مرسی.
هر وقت به بن بست رسیدیم و راه برگشتی نبود ، یادمان باشد که راه آسمان باز است . پس باید پرواز را آموخت...
2810