2777
2789
عنوان

کیا میمونن پشت کنکور؟؟؟

102 بازدید | 15 پست

چقد امیدوارید؟ با این شرایط

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

میشه گف ۵۰ ۵۰ مجبورم ۱۵۰ تارو انتخاب کنم حوصله موندن پشت کنکورو ندارم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

میخاستم بمونم ولی نزاشتن 

هم خوشحالم هم ناراحت.

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بدبخت بیچاره میمونم  امید هم نمبدونم

منم مجبورم بمونم

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
میخاستم بمونم ولی نزاشتن  هم خوشحالم هم ناراحت.

خب با رتبه ای که اوردی کدوم رشته ها میتونی بری؟ سال اولت بود؟ 

میشه گف ۵۰ ۵۰ مجبورم ۱۵۰ تارو انتخاب کنم حوصله موندن پشت کنکورو ندارم

من مجبورم

رتبه تون چند شد وچه رشته ای؟دختر داداشم رشته ریاضی بالای ۱۰ هزاره ولی بهمون نگفته خیلی هم بالا نیست روزانه مهندسی قبول میشه؟ نمیخواد بمونه هزینه آزاد وغیرانتفاعی هم سختشونه خیلی

خب با رتبه ای که اوردی کدوم رشته ها میتونی بری؟ سال اولت بود؟ 

دولتی ک مجاز نشدم ولی ازاد یا پیام نور میخان بفرستنم اکر بشه رشته ای ک دوست دارم

اره سال اولم

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️
تجربی ؟ منطقه چندی ؟  چند آوردی ؟

نه انسانی ۳ والا زیاد شد رتبم

وای چرا. 4 بار کنکور دادی عزیزم. فکر نمیکنم نتیجه متفاوتی بگیری بیشترم وایستی فرهنگیان میحواستی؟ مج ...

اره مجازم ولی با رتبه بالا