2777
2789
عنوان

عکس دخملم تو شام غریبون🥰

738 بازدید | 29 پست

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا موهاشو 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

امشب یه سوال پرسید خیلی ذهنمو درگیر کرده نمیدونم جوابش چی بوم 

تو تعزیه بودیم این ده روز بردمش هی میگفت این کیه اون کیه و براش توضیح میدادیم امشب گفت چقد امام حسین نامرد بوده اول بقیه رو فرستاده جلو...

اصن هنگم نمیدومم چی جوابشو بدم گفتم نه مامان اشتباه میکنی میگه نه به نظرتون براش چجوری توضیح بدم ت  ذهنش امام حسین خراب نشه ۴ سالشه

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 
امشب یه سوال پرسید خیلی ذهنمو درگیر کرده نمیدونم جوابش چی بوم  تو تعزیه بودیم این ده روز بردمش ...

این یه نوع تاکتیک جنگ بوده 

جنگ تن به تن 

به علت تعداد کم یاران امام حسین ، از این روش امام استفاده کرد تا مدت زمان جنگ طولانی تر بشه 

ولی خب اینو چجوری میخای بش بگی 😁

بش بگو چون خیلی امامو دوست داشتن و خودشون اجازه نمیدادن که امام بره میدان جنگ تا زنده بمونه برا همین جونشونو فدای امام میکردن😁😍

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
ای خدا موهاشو 

😘😘😘😘🥰🥰

این یه نوع تاکتیک جنگ بوده  جنگ تن به تن  به علت تعداد کم یاران امام حسین ، از این روش ا ...

بش میگم فردا ولی ذهنش پر از سواله موندم یه چیز دیگه گفت چی جوابشو بدم

چه عکسه واضحی

این برا عصرشه 😅

تو میخای لاغر شی من چاق  قدم۱۶۰ وزنم پنجاه و چهار  باتوجه ب امضات😃

خخخ بلا والا من معدم درد گرفت خود به خود ۱۰ کیلو کم کردم دیگه اصن در گیرش نیستم چون‌سلامتیم واجب تره