2777
2789
وسواس تو تمیزی هر روز حموم میکنه, هر روز لباس جدید, هر روز مام و ادکلن , هر روز ته ریششو میزنه, میگه خونه کثیفه تمیز نیست خستم کرده
🌿🌸 مواظب رفتارهاتون با دیگران باشین چون.   🌍زمین🌏 به طرز عجیبی گرده 🌸🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وسواسم خیلی زیاده تقریبا شوهر بیچاره ام دیوونه میشه, خیلی دلم براش میسوزه. روزی ۸تا قرص میخورم بازم خوب نمیشم خودمم خسته شدم رواندرمانی هم ج نداد میخوام برم هیپنوتیزم
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
شوهر من میگه تمام مبلا روکش بنداز رو فرشا روفرشی بنداز, اشپزخونه خیلی تمیز باشه, هر روز میگه دسشویی کثیفه, ینی روانی میشه ادم
🌿🌸 مواظب رفتارهاتون با دیگران باشین چون.   🌍زمین🌏 به طرز عجیبی گرده 🌸🌿
اره دیدم یه خانمی اصلااز در تو نمیرفت و اینقدر دعا میخوند تا بتونه رد شه
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
مهسا من ۷_۸ساله دارو میخورم از اولش خیلی بهترم اما بازم زیاده وسواسم
تو برنامه وسواسی ها یه نفر هر سه روز غذا میخورد چون وسواس داشت که قبل و بعد غذا خوردن باید بره حموم،قبل حموم رفتنم باید حمومو میشست!!!واسه همین قید غذارو زده بود،مثل چوب بود
کیانا،کارن😍😍
2810