2777
2789
عنوان

قرص سفیدی😌گلوتاتیون

116441 بازدید | 26 پست

سلام نی نی سایتی ها 

قرص گلوتاتیون ۲۵۰گرفتک از برند سولگار 

اول ک شروع کرده بودم قشنگککگگگ پوستم روشن شد اما بعد تیره شد پوستم 

تازه درد کلیه و تکرر ادرار و احساس گرمای شدید هم داشتم 

عادی؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دکتر من به شدت منع کرد 

چرا اخه؟مثلا سولگار بود خیلی اذیتم کرد یعنی بیشتر از ده تا نتونستم بخورم هر شب ب غلط کردن می افتادم روزی دوتا میخوردم احساس گرما عطش ی حالتی بود ک اصن نمیشه توصیفش کرد اصن نمیتونستم بخوابم چ روز چ شب جلوی کولر عرق میکردم 

ففط امپولش خوبه اونم مارک ایتالیا

سولگار هم امریکایی برند خوبی ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم قرصام گرون حیفم میومد اینهمه پول دادم نخورم ولی دیدم دارم میمیرم بیخیال شدم 

نخیر عادی نیست.چه چیزا.اخه قرص سفیدی هم وجود داره؟ عوارض داره عزیزم نخور

گلوتاتیون میگن ملانین و کم میکنه و باعث روشن شدن پوست میشه اینهمه سال تبلیغش و شنیدم ی بار گرفتم دیدم نمی ارزه ی چن روز سفید شی بعد بدنت بپوکه

قرص برا سفیدی پوست😐جدی میگی نخور بابا کلی عوارض دارن

اره تو نت بزن گلوتاتیون 

من چن تا از دوستام تعریف کردن ک فامیلاشون خوردن کلا بور شدن یعنی حتی رنگ موهاشون عوض شده با گلوتاتیون 

چرا اخه؟مثلا سولگار بود خیلی اذیتم کرد یعنی بیشتر از ده تا نتونستم بخورم هر شب ب غلط کردن می افتادم ...

اصلا این قرص مال سفیدی نیست ،آنتی ایج هست که دکتر من گفت ضرر زیادی به بدن میزنن

قرص برا سفیدی پوست😐جدی میگی نخور بابا کلی عوارض دارن

ولی اونا دوز بالای پونصد خوردن نمیدونم چطور زنده موندن 

من دویست پنجاه گرفتم یعنی فقط گفتن بشاش و شاداب و یکم روشن میکنه داشتم ب کما میرفتم