2777
2789

نمیدونم چرا من خودم نمیتونم باهاشون ارتباطمو ادامه بدم انگار به اعصابم لطمه می زنند. 

دراماتیک یعتی کسایی که اکثر مواقع ناله می کنند مدام از شکستاشون و اذیت های بقیه میگن گاها از، خودکشی یا اینکه کاش بمیرند صجبت میکنند. بیشتر روزها پشت تلفن گریه می کنند. آدم از رابطه با این افراد می ترسه اگر یکمی رابطه دوستی کارمندی یا.... عمیق بشه تا خوداگاه درگیر جریان درامشون باید شد.  معمولا ادمهای بسیار ساده  و مهربونی هم هستند ولی.. 

به نظرم این خودخواهیه اگر حالتون بده همیشه. بقیه رو درگیر حالشون کنید. حالا موارد استثنا که درد و دل می کنیم فرق داره ولی اگر واقعا شما هم این نشونه ها رو دارید به خودتون کمک کنید تا بتونید ارتباط سالم تری داشته باشید. 💗

😎💚🐬

اصلا خودخواهی نیست این ادم باید بره روانشناس درمان بشه

من سه سال پای درد دلای همچین ادمی بودم از اخر کلافه شدم رفتم درست نشد که نشد  

دوستم تازه بیشتر باهاش دوست موند از اخر نمک نشناسی کرد تازه اینقدر فاز مظلوم گری و معرفت داشت اینجوری کرد

اصلا خودخواهی نیست این ادم باید بره روانشناس درمان بشه من سه سال پای درد دلای همچین ادمی بودم از اخ ...

حستو میفهمم عزیزم.... دقیقا هم اعصابتو به هم میزنند. 

من اصلا ظرفیت شنیدنشو ندارم

😎💚🐬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقت پیش یه کلیپ تو یوتیوپ در همین مورد دیدم که افرادی هستن که خیلی درد و دل و اینجور چیزا تاثیر منفی روشون می‌ذاره 

من و شما فکر منم از همین مدل آدما هستیم 

می‌گفت به این آدما امپت میگن 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

قطعا .آدم باید با کسی دوستی کنه که ازش انرژی مثبت و انگیزه بگیره .آه و ناله اگه دائمی باشه یعنی اون شخص دنبال راه حل نیست فقط دنبال خالی کردن خودش و یه گوش شنواست

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
بیشتر ببینید