2777
2789
هم شادهم باحال بودزندگی لوکس وشیک بیشترعاشق دکورخونش بودم دلم خاسسسست
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونش عالیه خیلی قشنگه خونش خانوم با سلیقه ایه ولی واسه لباس یه نمره کم کرد نامردی بود
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
خوش به حالش پولداره دیگه ما که حسرت به دل از این دنیا میریم هیچی از زندگی نفهمیدم میخام یه چیز بخرم دستام میلرزه مبادا وسط ماه کم بیاریم همیشه همینطوری بوده ای کاش میشد پولدار بشیم . البته خداروشکر دو تا دختر ناز دارم که اندازه دنیا برام ارزش دارن
.
البته همه چیزم که پول نیست....نمیخوام شعار بدم چو میدونم پول حلال اغلب مشکلاته. ولی نسیم به نظر افسرده میاد....پول همیشه لازم هست ولی کافی نیست....شاید تنهایی و غربت اذیتش میکنه. یا هر چیز دیگه ای....
سلام این ظاهر زندگی هست که جذاب هست ایشون اونطور که خودشون گفتن از همسرشون با درد فراوون جدا شدن با دختر و پسرشون تنها زندگی میکنن خیلی متین وصبوربودن که با وجود همه کامنت های ....یه سری انسان نما هیچ چیزی ازغصه هاشون نگفتن...
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
2810