2777
2789
دیگه خسته سدم.ساعت 6صب نق میزنه شیربخوره اونقت شاید فقط 30 سی سی بخوره ودیگه نمیخوره.بزورم بهش دادم وبالاآورد.خدایا دیگه نمیکشم
لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا
کسی نیست.بچه های من دوقلوهستن.پسرم خوبه الحمدلله.ولی دخترم پیرم کرده تواین مدت خدامیدونه ازهمون روز اول بهش بزور سیردادم تاالان.کلا بزور شیروغذا میخوره اونم یذررره.تازه درشتم باشه تف میکنه بیرون.گاهی غذا میبینه عق میزنه.
ای خدا منو مرگ بده که همه خوابن منه بدبخت باید بشینم هزارجور فکروخیال کنم.ای خدااااااااا خسته شدم خدایا مرگ بده منو ای خداااااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه مامان مهربون دوقلوها که اینقدر صبورم هستی چرا ارزوی مرگ دختر گل تو دوقلوها چون ریز به دنیا میان این مشکل هست معمولا هم تو یه قل که ضعیفتر بوده بیشتره
اتلیه تخصصی کودک وانیا یزد با دکورهای جدید و خدمات ویژه (عکاسی از نوزاد در منزل ) نمونه کارها در سایت www.vaniaphoto.ir
دوست من هم یه پسر یه دختر داره که پسرش شدیدا ریفلاکس داشت و تا سه سالگی غذای میکس شده میخورد و با کوچکترین گریه بالا میاورد الان خوب شده بزرگتر میشن دریچه مری محکم میشه عزیزم اینقدر غصه نخور بزرگ میشن و تو لذتشو میبری
اتلیه تخصصی کودک وانیا یزد با دکورهای جدید و خدمات ویژه (عکاسی از نوزاد در منزل ) نمونه کارها در سایت www.vaniaphoto.ir
سلام عزیزم.نمیدونی بخدا دیگه داغوون شدم.نمیدونم بچه زبونی بگم.بعضی وقتا باخودم عهد میکنم یه روز بهش هیچی ندم بخوره.میدونم که این حالتا توبچه های ریفلاکسی طبیعیه.ولی انقدر عذاب کشیدم که بابالا آوردنش کلا فراموش میکنم که طبیعیه.چون خیلی خستم آرزوی مرگ میکنم آخه من چقدباید عذاب بکشم.بارداری سخت.زایمان سخت. بستریه بیمارستان وهزاردرد دیگه که نگم بهتره.
دارو ریفلاکس بهش بده حتما اگر اهل طب سنتی هستی پیش یه دکتر خوب ببرش عرق نعنا و بارهنگ رو میگن خیلی خوب جواب میده ولی بجه کوچیک هست حتنما باید تحت نظر متخصص باشه
عزیزم مادر بودن خیلی سخته درکت میکنم نکن دختر حرص نخور تو اروم باش تا بچه هم ارامش داشته باشه اگر یه لقمه میخوره با ارامش باشه نه تنش عزیزم
به این فکر کن این روزا میگذره و تو دوتا گل داری و همزمان باهم بازی میکنن و مدرسه میرن به همه این ا فکر کن تا سختی ها برات اسونتر بشه دوقلو داشتن خیلی سخته توام کم توان شدی یکمی وقت بزار برای خودت حتی شده روزی یک ساعت تو هفته بچه ها رو بزار پیش همسرت یا مادرت برو یکم هواخوری اگر مادرت نگه میداره با همسرت برو دوتایی تا انرژی بگیری
وای خدا مو بتنم سیخ میشه هرروز دعا میکنم تموم بشه این روزا. هربار میخوام غذا بدم استزس دارم ومنتظرم کی عقمیزنه.دیگه اعصابمو ازدست دادم.28یالمه فک میکنم 50سالمه.انقدکه عذابم داده.تا 1سالگی رانیتیدین میدادم بدرد نخورد خیلی.بعدم دکترش گفت دیگه نده.خدا لعنتش کنه بهم گفت شاید اصلا خوب نشه خیلی آدم بزرگاهم همینطور.الهی که خیرنبینه بااین حرفش.سرتو درد نیارم سرصبحی. بخدا پر از درده دلم.نمیدونم به کی بگم.چه فایده
سلام گلم خیلی زوده کم بیاری من یه پسر دارم از روز اول گریه و رفلاکس شدید و بی خوابی غذا نخوردن و میوه لب نزدن یه گوشه از مشکلات من باهاش بود تنها توصیه من به شما صبره پسر من از ۳/۴سالگی بهتر شد الان غذا خوب میخوره و چیزایی که تا یک سال پیش حتی نگاهشم میکرد بالامیاورد الان میخوره خیلی پشیمونم که سر چیزی خوردنش اینقدر حرص خوردم همه میگفتن خوب میشه من باور نمیکردم الان خوابش خوبه دیگه خیلی کمتر بالا میاره غذام میخوره تقریبا همه چیز البته مشکلاتی داره ولی فهمیدم باید صبر کنم
دوستم مگه میشه درست نشه لطفا ببرش پیش یک دختر حاذق گوارش کودکان و اروم باش خوب میشه شک نکن پسر دوست من خیلی بد بود اوضاعش صبوری شرط اوله
سلام عزیزم.چقدر وحشتناک. توروخدا برای من دعاکن دخترم زودخوب بشه.بخدا دیگه من توان ندارم.بیچاره پسرم. انقدرکه من به دخترم توجه میکنم به این بچه توجه نمیکنم. خداروشکر که پسرتون خوب شده. ولی آخه من توان ازکجابیارم؟
2810