2777
2789
آوین مامان انقدر خسته ام که ازدکتربردنش میترسم.هردکتری هم یه چیزی میگه.بخدا ازدکترا وبیمارستان میترسم. طب سنتی هم بردم.کلی خرج کردمو هیچی به هیچی
لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا
عزیز دختر منم از نوزادی رفلاکس داشت البته بالا نمیاره فقط در حد ترش کردن و باد گلو هست. الان سه سالش تموم شده . کلی داروی معده میخوره. خیلی خوب نشده و نسبتا بهتره. امید دارم که در آینده نزدیک بهتر بشه. میدونم چی میگی . منم الان سه ساله دارم این راه و میرم . خسته شدم بس که دارو دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آوین مامان وقند فراوون مرسی که اومدین باهام صحبت کردین وراهنمایی کردین.یکم دلم آروم شد. من خیلی آدم سخت گیری هستم.کاش بیخیال بودمو آروم.بخدا مادر بودن سختترین کار دنیاست. هربار دخترم بیدارمیشه ومیخنده همه چی یادم میره ولی باز شروع میشه.طوری شدم که هروزم بااسترسه.خودم ازین استرس داشتنم خسته سدم.بارها خواستم برم دکتر اعصاب. بچه ها خیلی لطف کردید سرتونو درد اوردم.توروخدا برام دعاکنید.
ان شاله که دختر شما زودتر خوب میشه ولی حساسیتتو کم کن هم خودت اذیت میشی هم بچه هات پسر من اگه دوتا لقمه بخوره و بگه دیگه نمیخوام واقعا دیگه نباید بهش بگم بخور چون هرچی خورده بالا میاره بذار به میل خودش بخوره دوباره گرسنه شد براش غذاشو بیار
راست میگی قند فراوون مامان غزل شمام درست میگی.چاره ای نیست واقعا.من نباید حساسیت بخرج بدم.خودمم مدام بخودم اینو میگم ولی انگار دلم میخواد فراموش کنم که اینجوریه.خودمو گول میزنم که درست شده ولی باز بالا میاره وروزگارم سیاه میشه.

رفلاکس به خاطر شلی دریچه معده است، و علت شلی به خاطر سردی و رطوبت معده است.. شیری که بچه میخورده سرد بوده، مادر نباید غذاهای سردو تر بخوره...، شیر خشک هم که شیر گاوه، سرده 

درمان رفلاکس در طب سنتی بسیار ثمر بخشه، کافیه به یه پزشک سنتی مراجعه کنی، یا یکم تو نت سرچ کن دستت میاد 

در ضمن منم دوقلو داشتم، کاملا درکت میکنم 

خدا جون بابت اینکه همیشه پیشم هستی شکر😍😍😍😏