2777
2789
عنوان

برای اولین بار لوازم آرایشی خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 72 پست
یعنی تو یه لوازم آرایش خریدن حق خودت نمیدونی؟؟؟؟

هی عزیزم تو از زندگی من خبر نداری 😅

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
هی عزیزم تو از زندگی من خبر نداری 😅

زندگی رو‌تو خودت برای خودت اینجوری ساختی 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هوف آره راس میگی دیونع شدم چپ و راست ازش سوال میکنم حالت خوبه ناراحت نیستی 😐😥

اصلا بروز نده متوجه ناراحتیش شدی خودشم چیزی گف خودتو بزن ب اون راه با تعجب بگو  چیزی شده مگه؟؟؟هر حرفی درمقابل خرج و پول زد تعجب کن ی جوری برخورد کن ک عادیه برات این خرجا.رفتار و برخورد ما ارزش و جایگاهمونو مشخص میکنه.

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
زندگی رو‌تو خودت برای خودت اینجوری ساختی 

آره می‌دونم ....ولی باید مهم نباشه برام .

الان انقد استرس دارم همش از شوهرم میپرسم ناراحت نیستی ؟😐

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
آره می‌دونم ....ولی باید مهم نباشه برام . الان انقد استرس دارم همش از شوهرم میپرسم ناراحت نیستی ؟😐

ول کن بابا یعنی چی وظیفه اش من یه ضدآفتاب و ریمل ام‌میشه چهارصد 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
هوف آره راس میگی دیونع شدم چپ و راست ازش سوال میکنم حالت خوبه ناراحت نیستی 😐😥

دیونه ای دیگه اصلا نباید به روی خودت بیاری عوض اینا برو لاک بزن رژ بزن بیا ازش به بارتشکر کن تمام خوشحالیتو نشون بده باور کن اونم خوشحال میشه

چطوری میتونی تحمل کنی ؟خواهر بنظرم شوهر نمیکردی سنگین تر بودی این شوهر تو فقط اسمش شوهره والا اگ بخاد از مادرش بترسه و خرج زنش نکنه و بخاطر دوتا چیز هی بگه زیاد شد و بعد این همه سال اولین بارته پس به چه دردی میخوره 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

منم عقدم بجز چیزایی ک بابام میخره چ پولایی ک از بابام میگیرم ماهی چهار پنج تومنم شوهرم باید بده بهم برا ارایشگاه و کلاس و استخر و اینا خداروشکر با سیاستی ک داستم مادر شوهرمم پشتمه اگ ی ماه شوهرم کم بده یا نداشته باشه من چیزی نمیگم ک فشار بیاد بهش ولی مادر شوهرم دعواش میکنه خخخ 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

توضیحات: خرید تکی به قیمت عمده، لوازم آرایشی و بهداشتی. ارسال از گناوه به سراسر کشور

آدرس مقصد:

http://az-genaveh.com/?ref=300

کانال تلگرامی بارکد:

https://t.me/az_genaveh_rahgiri

کانال تلگرامی عکس سفارشات شما:

https://t.me/az_genaveh_7