2777
2789
عنوان

برای اولین بار لوازم آرایشی خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 72 پست
۴۰۰تومن چ پولیه اخه انقد نخریدی بد عادت کرده

دقیقا می‌دونی از مادر عفریته ش خیلی میترسم

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها ۶۰۰ تومن لوازم ارایش تازه خساسته؟ شما چقدی میگیرین؟ من خودمم بعضیارو برندارو میلیونی میگیرما ...

عزیزم ۴۰۰تومن اونم بعد از چندسال 

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
ولش کن بعضی وقتا ببرش خرید بزار عادت کنه بعضی وقتا هم ازش پول بگیر لازم نیست نگران مادرشوهرش باشی ای ...

اره درست میگی ولی چون خرج نکردم ته دلم به جوریه

اره گفتم دید دارم ناراحت میشم گفت فدای سرت استفاده کن من نمی‌خواستم نمبخریدم  واست ولی استرس دا ...

چون عادت نداره واس همون یواش یواش واسش جا می افته البته اگه تو به خاطر اینکه تو قیافه نره کمتر نکنی خریدو  ولی اگه به خاطر اینکه قیافه نگیره کم خرج کنی تا آخر زندگیتون اینطور پیش می‌ره 

عزیزم من از اول عقد هیچی نخواستم ازش بد عادت شده

منم مث تو بودم ب خودم ک اومدم دیدم تا کی باید نیازاوو مخفی کنم اوایل انقد سخت بود اونم تعجب میکرد ک چرا میخوام ازش  ولی الان عادی شده نیازمو میگم توانشو داشت میخره نداشت میگه ی هفته بعد دوهفته بعد منم میگم باشه.

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
ولش كن بزار تو قيافه باشه بايد برات خرج كنه كم كم عادت ميكنه 

حس بدی دارم چون تا حالا انجام نداده

دقیقا می‌دونی از مادر عفریته ش خیلی میترسم

غیر خدا از هیچ کس نترس عزیزم.

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
منم مث تو بودم ب خودم ک اومدم دیدم تا کی باید نیازاوو مخفی کنم اوایل انقد سخت بود اونم تعجب میکرد ک ...

یعنی برای منم عادی میشه ؟ برای سری اول زیاد نبود ؟

بهتر نیست به چیزی براش بخرم منم

احتمالا مادرش یه زن میانسال که به این چیزا علاقه ندارم تو کارتو بکن مادرش عادت می‌کنه 

اره واسه دخترانش خوبه ها به من کد میرسه میشینه زیر پاشوهرم

حس بد نگير اونم از حس دلسوزيت استفاده ميكنه برات هيچي نميخره ، مادرش هم ربطي نداره 

آره راس میگی