2777
2789
عنوان

بنظرتون برم روضه یا نه باردارم

127 بازدید | 15 پست

کلا دو ساعت روضه هست شبا جاریم هرشب میره منم خیلی دوست دارم برم تو خونه دلم گرفته 

اما میگه خیلی شلوغ میشه چون شام هم داره 

شوهرم میگه نمیخواد بری شلوغه بچه طوریش نشه 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

ما که همه کرونا گرفتیم شمام خیلی احتیاط کن 

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
2804
تو خونه بشین دعا کن از گوشیت با رادیو گوش کن دعا و مداحی رو اگر شوهرت تلویزیون نگاه میکنه

دلم میخواد با آدما باشم😔

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
جای بزرگ برو روباز که یه وقت تو شلوغی مریض نشی 

تو حیاط هست فضای بازه

2805
دلم میخواد با آدما باشم😔

میدونم ولی امام حسینم راضی نیست که خدای نکرده شما به سختی بیفتی همسرتم که راضی نیست میگه نرو، چون فقط خودتون نیستین الان شما مسئول  جون ی طفل معصوم دیگه هم هستید

2801