2777
2789
من روز پری حالت تهوع داشتم و فهمیدم که باردارم
  ‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله که بارداری
  ‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌  
عزیزم. من هشت ماهه تو اقدامم و از همون ماه اول کلی علایم داشتم. و به این نتیجه رسیدم که اینا همش تلقینه. باور کن از ماه اول اقدام هر ماه تهوع, درد دور ناف, درد کمر, و..... داشتم. اما باردار نبودم. پس اولین علامت بارداری همون عقب افتادن پریه
با قدرت و توکل داریم تمام سختی ها رو پشت سر میذاریم
نه گلم مثه هر ماه از چند روز قبلش،من اولین بارداریم، ۷ ماه منتظر بودم، و به این رسیدم که وقتی لقاح کامل باشه، علائم بارداری پیدا میکنی اما ماهی که بارداری به دلت میفته اصلا
سلام بچه ها من یه هفته قبل از پری لک دیدم و فرداش یه ذره خون دیگه چیزی نبود تا روز پری که فقط ترشح سفید داشتم و زیر دلم یه کم درد می کرد حال و هوام یه جور خاصی بود تو همون هفته حدس زدم باردارم و یه روز قبل پری بی بی چک مثبت شد.
اونایی که می خوان مامان شن صبور باشید. فقط استرس رو از خودتون دور کنید و زندگی عادی داشته باشید . به غذاتون مخصوصا غذای شوهرتون خیلی اهمیت بدید. غذاهای مغذی و استراحت و عدم استرس خیلی کمکتون می کنه