2777
2789
عنوان

خدایاااا چقدر بدبختم با دوقلوهام, روزگارم سیاه شده روانی شدم ,

| مشاهده متن کامل بحث + 5021 بازدید | 69 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوقلو دارم کارمند هم هستم الان بچه هام 11 ماهشون توی این شهر تنهایم واقعا سخته اما باید خودت خیلی سریع کارات و انجام بدی من زمانی که مرخصی بودم صبح ها بچه ها میسپردم به کارگر و خودم دو ساعتی می خوابیدم کل روز شارژ بودم شما هم واسه بچه هات و کارخونه کارگر بگیر و همون اول باهاش همه چیز و طی کن
برای شادی روح مادرم لطفا یک صلوات بفرستید
زندگیت زمانی سیاه میشه که خار به پای یکی از بچه هات بره خدایی نکرده.منم نی نی دارم یدونه.8 ماهشه .اصلا هم اروم نیست.اما تا میام عصبانی بشم و جیغ بکشم به این فکر میکنم که اون هیچی نمیفهمه و فقط منو میشناسه و پشتش به من گرمه سریع خودمو جمع و جور میکنم.خانومی یکم ارامشت رو بیشتر کن عصبی نشو.خیلی سخته ولی ممکنه.یه پرستار درست و حسابی هم بگیر.به خودت هم برس تا سر حال بیای
عنوان تاپیکت خیلی بار منفی داره ...........واقعا سخته حق داری .......ولی دوستان درست میگن سلامتی بالاترین نعمته .........همیشه باید قدردان این موضوع بود. باید تمام امکاناته دور برت رو یه دوووور چک کنی ببینی چطوری میتونی مدیریت کنی تا کمک حااالت بشن ...........از کارگر و پرستار و فامیل و دوست و همسایه ....... دوقولوهای همسایمون علاوه بر اینکه خب خیلی شیطونن و کااااار میبرن و ...........یکیشون پاش یه کم میلنگه و از نظر هوشی یه کم عقبتر از اولی هست .........
منم دوقلو دارم بچه های منم تا زمانی که شیر میخوردن شبا درست نمیخوابیدن و خلاصه خیلی اذیت شدم.. صبور باش دوست گلم. به دردسراش می ارزه. این یه نعمته؛ بچه های من الان 3 سالشونه واقعا اذیت شدم و اذیت میشم اما همین که با همن و بازی میکنن همدیگه خیلی قشنگه وهمه خستگی هام رو ازبین میبره!!!
سلام ، قدر دوقولوهاتونو بدونید ، من خیلی دلم میخواست دوقلو داشتم ، وقتی خواستم باردار شم به خدا گفتم خدایا اگه لیاقتشو دارم بهم دوقلو بده اگه نه همون یکی بسه اگه لیاقت اونم ندارم ده من راضی ام به رضای تو ، و خدا بهم یه پسر داد الان میمیرم براش و هر روز برای داشتن همسر و پسرم خدا رو شکر میکنم
2810