2777
2789
عنوان

خدایاااا چقدر بدبختم با دوقلوهام, روزگارم سیاه شده روانی شدم ,

| مشاهده متن کامل بحث + 5021 بازدید | 69 پست
عزیزم تا موقعی که شیر میخورن همین مشکلو داری شبا خوابشون مرتب نیست همش بیدار میشنو گریه میکنن اما بعدش بهتر میشن خوشبحالت که اقلا پرستار داری من تنهای تنها بودم یه کم صبور باش بعد از دو سالگی خیلی بهتر میشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاشکی خدا دونه هم بمن بده
با دل مهربونتون برای سلامتی نی نی هستی..باران..نفس.سپید.ترانه والی مامان کوروش.پریسا.ونوس.وترنج ونگار جون.ریحانه.صلوات بفرستید...برای حاجت ماری63.فاطمه بانو.نسترن.یاس.هستیا.مامان.پویان.سارینا.ماندانا.میم.غزال.سمیرا.سنا.ella.ویدا.میشا.باران.پریسا2.زری.مامان اینده.مونس.شراره..سنا.لیلی.مهسا.یاسمین..مامان اینده.ملیسا.الیزه.نی نی وبقیه حاجتمندان هم صلوات بفرستید...یا حضرت علی اصغر
ساناز میفهمم چی میگی اونم با 2 تا بچه دختر من از شب اول تو بیمارستان جیغ میکشید گریه نه هااااا جیغغغ صداشم ایقد تیز بود که تک تک سلول های بدنم رو تکون میداد. اینقدررررر دکتر بردمش فایده نداشت. میگفتن این خلق و خوش اینجوریه و عصبی و ناآرومه. هر چی دارو بهش میدادن انگار بدتر دوپینگ میشد و خواب از سرش میپرید. از 24 ساعت فقط 4 ساعتش خواب بود اونم نه یکسره هاااا ربع ساعت و نیم ساعت و 20 دقیقه ای بود که اگر جمع میزدیم میشد 4 ساعت. خوابش به قدری سبک بود که وقتی سایه ام موقع رد شدن از کنارش میفتاد روش بیدار میشد. اطرافیان میگفتن بزار 40 اش تموم شه خوب میشه بزار 4 ماهش تموم شه خوب میشه بزار 1 سالش که شد دیگه خوبببب شده دیگه میخواستم برم سرکتاب باز کنم واسش پیر شدنم رو تو آینه به وضوح میدیدم کم خوابی داغونم کرده بود به شوهرم میپریدم به بچه بزرگم اصلا نمیرسیدم از 1 سالکی گریه هاش ی مقدار کمتر شد اما تا 2 سالگی 2 الی 3 باریهو تو خواب جیغ میزد منم مثل فنر می پریدم. مثل روانی ها شده بودم هر کسی بچه دنیا می آورد میگفتم آرومه؟؟؟؟ الان 6 سالشه هنوز شر و شورو فوق جنب و جوش و خودرای و جیغ جیغو هست. ایشالا خدا ی قوت و تحملی بهت بده که بتونی پشت سر بزاری این دوران رو
رها جون نه شیرشون بده نه بچه 5/5 ماهه رو بزن شیرخشک با ارامش بهشون بده خیلی بهتره
خدایا کوتاه بیا....... خدایا آخرش چی میشه؟؟؟؟ خدایا لطفا(به بزرگیت به عظمتت قسم) میشه حساب بچه ها رو از بقیه جدا کنی و یه کم هواشونو داشته باشی؟؟؟؟؟؟