2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

229 بازدید | 28 پست

بچه ها خدای نکرده شماها کرونا نگرفتین تو این چند روز؟ علائمش چیه دکتره بهم گفت کرونا گرفتی شماها بهتون چه داروی دادن من حالم خیلی بده سه تا ماسک گذاشتم دخترمم که خودش مریضه دلش درد میکنه همش شده استرس برام،من الان نفس تنگی بدن درد عرق شدید سرگیجه تار میبینم سرفه و زخم شدن گلوم و احساس خارش تو قفسه ی سینم،برام دگزا پنیسیلین ازیترومایسین قرص سرماخوردگی  شربت اکسپکتورانت نوشته خوبه به نظرتون؟ 

تفمه کارت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ده روز نفهمیدم شب روزم کیه

کمردرد تب لرز عرق شدید بی اشتهایی سردرد ضعف

فقط یه سرم زدم ..هیچیم نتونستم بخورم بجز ماست خیار ک خنکی بود..توی تب گفتم کور میشم

حتی نمیتونستم برم دکتر.بعد ده روز کلا رفت انگار وجود نداشت

لطفا یک لعنت برای کسی بفرستید که باعث شد دخترش خودسوزی کنه .

من گرفتم دکتر نرفتم چون تجربشو داشتم خودم آزیترو 500خوردم استامینوفن 500هر 8ساعت و برای گلودرد. بهم گفتن هل بذار داخل دهنت بمونه واقعا خوب بود دمنوش فراوان هم مصرف کردم سرخارگل ....بابونه ...داروی امام کاظم هم خوردم 

خوبیش اینه نهایتش سه روزه میگذره

ماسک نزن اصلن‌نزن ماسک.. الکلم‌نزن فقط خودتوتقویت کن و استرس رو دورکن میوه بخور به بچتم بده حتما حتم ...

اخه دخترم قرنتینس سیستم ایمنی بدنش ضعیفه عیب نداره ماسکو میزنم هیچی نمیتونم بخورم ولی باشه میرم میوه میخورم ممنونم عزیزم

تفمه کارت
من گرفتم دکتر نرفتم چون تجربشو داشتم خودم آزیترو 500خوردم استامینوفن 500هر 8ساعت و برای گلودرد. بهم ...

من این خاکی که سه چهار روز پیش اومد فورا مریض شدم اول غدد لنفاویم متورم شد بعدش دیگه علائم کم کم زیادتر شدن،منم این داروهارو دکتر داده بهم 

تفمه کارت
من ده روز نفهمیدم شب روزم کیه کمردرد تب لرز عرق شدید بی اشتهایی سردرد ضعف فقط یه سرم زدم ..هیچیم ن ...

خدا سلامتی بده انشاالله چقدر سخت،منم چشام از درد و تب میسوزه منم میگم الانکه کور بشم،همه ی علایم تورودارم الان،خداروشکر که شما بهتر شدی منم مگه با دارو و مایعات ببینم بهتر میشم 

تفمه کارت