بچه ها خدای نکرده شماها کرونا نگرفتین تو این چند روز؟ علائمش چیه دکتره بهم گفت کرونا گرفتی شماها بهتون چه داروی دادن من حالم خیلی بده سه تا ماسک گذاشتم دخترمم که خودش مریضه دلش درد میکنه همش شده استرس برام،من الان نفس تنگی بدن درد عرق شدید سرگیجه تار میبینم سرفه و زخم شدن گلوم و احساس خارش تو قفسه ی سینم،برام دگزا پنیسیلین ازیترومایسین قرص سرماخوردگی شربت اکسپکتورانت نوشته خوبه به نظرتون؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من گرفتم دکتر نرفتم چون تجربشو داشتم خودم آزیترو 500خوردم استامینوفن 500هر 8ساعت و برای گلودرد. بهم گفتن هل بذار داخل دهنت بمونه واقعا خوب بود دمنوش فراوان هم مصرف کردم سرخارگل ....بابونه ...داروی امام کاظم هم خوردم