2777
2789
عنوان

فانیسا کلاه بردار ببین امروز اسم وفامیلت در سایت میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5532 بازدید | 137 پست
مامان دونازدونه اینجور آدمهایی حقشونه آبروشون بریزه منم 40 روز پیش پرده ای رو توی سایت دیوار زدم به قیمت 1200 یه خانم شیرازی گفت میخوادش اینقدر نالید و گفت ندارم 300 بهش تخفیف دادم هزینه پستشم حدود 35 شد خودم دادم دلم براش سوخت الان 200 تومان از پولم مونده اونم تلفن خودش خاموشه و همسرشم جواب نمیده چند بار بهش اس دادم روزی 100 باز زنگ میزنم جواب نمیده من آدرس این خانم رو دارم چجوری میتونم ازش شکایت کنم؟
خدایا به خاطر تمام داده هات شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای مدل کلاهبرداریا تو سایت زیاد شده بچه ها خیلی دقت کنید
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
نه هنوز واریز نکرده جواب تلفنش نمی ده همش میاد سایت امروز فردا میکنه
این خط این نشان دلت برای هیچکس به اندازه من تنگ نخواهد شد . . . برای نگاه کردنم . . . بوسیدنم . . . خندیدنم . . . و برای تمام لحظه هایی که در کنارم داشتی. . . بگذریم عزیزم سلام مرا به روزهای گرم برسان . . . راستی روی خوش غیرت را ببوس . . . به غرورت بگو:بهای قامت بلندش تنهاییست . . . دلتنگی هایمن هم بلند بلند سلام میرساند . . . وعده دیدار ما باشید راس ساعت پشیمانی . . .!
من همسرم از روز اول گفت این کلاه بردار از دستش راحت شکایت کن سر دیگران کلاه نزاره من گفتم گناه داره
این خط این نشان دلت برای هیچکس به اندازه من تنگ نخواهد شد . . . برای نگاه کردنم . . . بوسیدنم . . . خندیدنم . . . و برای تمام لحظه هایی که در کنارم داشتی. . . بگذریم عزیزم سلام مرا به روزهای گرم برسان . . . راستی روی خوش غیرت را ببوس . . . به غرورت بگو:بهای قامت بلندش تنهاییست . . . دلتنگی هایمن هم بلند بلند سلام میرساند . . . وعده دیدار ما باشید راس ساعت پشیمانی . . .!
معلوم نیست سر چند نفر دیگه در سایت های دیگه کلاه گذاشته کاشکی همون روز ازش شکایت کرده بودم
چی خریده بودی؟اصلا این کاربر چی میفروشه؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
2810