2777
2789
عنوان

شوهرم امشب یه صورتی زدم بعدم زنگ زد مامانش عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3972 بازدید | 75 پست
بعدم بعد تماسش با مامانش  عین آدمای روانی خودشو چن تا صورتی محکم زد رقت تو ماشین خوابید !

وا عجب دیوونه ایه

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنشی.. بردش ک نیستی قرار باشه مطیعش باشی عجب مادر اسکلی داره....... ببخشید حرصم گرفت از حرف مادرش 

من اگ جای مادره بودم یه تو دهنی ب پسره میزدم دیگه  دست رو دختر بلند نکنه ، وقتی قبل عقد توافق کردی غلط میکنه حالا ک خرش از پل گذشته بزنه زیر حرفاش فقط این و میگم عمرااااا کوتاه نیا پرو میشه همیشه حرف میشه حرف اون اگ دیدی کوتاه نمیاد جدا شو جلو ضرر و از هرجا بگیری منفعته... الانم کارت اشتباه بود ب خانوادت چیزی نگفتی باید اونارم درجریان میذاشتی اگ بحث بالا گرفت بفهمن مقصر اونه 😐😐😐

میشه برا سلامتی مامانم ی صلوات بفرستید 🙌🙌🙌🌺🌺❣️❣️
نزاشتم کسی بفهمه رفتم تو اتاق گریه میکردم ب حال بدبختیام 

اشتباه کردی ، باید قشقرق میکردی و کولی بازی در میاوردی تا بترسه و به همین راحتی دست روت بلند نکنه

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

منم یه همکار داشتم که ازم خواستگاری کرد توی دوران آشنایی سر یه موضوع کاری بحثمون شد و سر شوخی زد توی گوشم اصلا حواسش نبود چیکار کرد.شوکه شدم چیزی نگفتم ولی به رئیسمون و همکارام آبرشو بردم و از اونجا بیرون آمدم 🤭🤭

دوست دارم اینجورمردهاروسنگ بارون کنن تابفهمن که زن شریک زندگیه نه برده لعنت به قانون ایران

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

عزیزم به نظرم کوتاه نیا، اگر الان کوتاه بیایی سر چیزی که توافق کردید تا آخر عمر باید کوتاه بیایی و حرف زور بشنوی، تا درست تموم نشده هم عروسی نکن، پدرت اگر پشتت هست در جریان بزار تا فردا شوهرت و مادرش سوارت نشن فکر کنن بی کسی

من برا این دانشگاه خیلی سختی کشیدم تو بدترین شرایط درس خوندم نمیتونم ارزو هامو‌ پر پر کنم  فقط ...

تفشون کن اززندگیت بابا 

من بودم ی تف مبنداختم صورتش وی صورتی میزدم ومیگفتم هررررررری

من برا این دانشگاه خیلی سختی کشیدم تو بدترین شرایط درس خوندم نمیتونم ارزو هامو‌ پر پر کنم  فقط ...

وقتی راه حل هست چرا بمیری راحت شی

از این آدم جدا شو

آدمی که اتقدر کوته فکر هست که با درس خوندن مشکل داره،پسفردا با کار کردنم مشکل داره،با بیرون رفتنتم مشکل داره،کسیکه دست به زن داره حالا واسه هرکوچیک و بزرگی میخواد بزنت

چرا باید یکی از راه نرسیده کل برنامه هاتو به هم بریزه ؟ ارزوهاتو خراب کنه ؟ حالا اگه قبل عقد گفته بود مخالفه و تو قبول میکردی فرق میکرد ،دست بزن هم که داره .اگه الان به حرفش باشی و درسو بزاری کنار فردا حتی رنگ لباستم اونا انتخاب میکنن علاوه بر این دهن لق و وابسته هم که هست ، حتما با سرکار رفتن و آزادیت هم مشکل دارن 

با کسی باش که بهت بال پریدن بده نه اینکه پر هاتو قیچی کنه 

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده